REKLAMI GEÇ

Başkan Akyol, muhtarlarla istişare toplantısı yaptı

Başkan Akyol, muhtarlarla istişare toplantısı yaptı

Tavas Kaymakamı Recep Öztürk ve Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’un Başkanlığında mahalle muhtarlarının sorunları, istek ve önerilerinin ele alındığı düzenli olarak yapılan istişare toplantısı Emperium Outlet (Avm)’ de yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Eylül 2018 Perşembe, 14:31

Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Adagölü, İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Başçavuş Mustafa Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Duvarcı, Birim müdürleri,muhtarların ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda mahallerin sorunları tartışıldı. Muhtarların istek ve talepleri dinlendi.

Vatandaşa hizmetin öncelikli görevleri olduğunun altını çizen Başkan Akyol, “Her mahallenin sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözümünü de muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla işbirliği yaparak çözüyoruz.Periyodik olarak yapılan toplantıların verimli geçtiğine inanıyorum. Biz bugün güzel ve büyük hizmetler yapıyorsak bu başarıda sizlerin de payı var. Sizler mahallelerimizde bizim gözümüz kulağımızsınız. Göremediklerimizi, duyamadıklarımızı sizlerin aracılığıyla öğreniyoruz. Bunun için hepinize çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte senkronize bir çalışmayla 50 mahallemizdeki sorunları ve güzellikleri paylaşarak daha güzel bir Tavas, daha sosyal bir Tavas için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Tavas Kaymakamı Recep Öztürk ise düzenli olarak yapılan istişare toplantılarının verimli geçtiğine vurgu yaparak, “Hep beraber sorunların çözümünde ortaklaşa fikir alış verişleriyle hareket edip çözüm yollarını bulacağız. Amacımız lazım olan hizmeti halkımıza sunmaktır ve bunun için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu anlamda toplantıya katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 5 22Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 6 21Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 6 25Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 7 25Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu