REKLAMI GEÇ

Başkan Akyol’dan kitaplı teşekkür

Başkan Akyol’dan kitaplı teşekkür

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma etkinliklerinde görev alan öğrenci ve öğretmenlere kitap hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2016 Salı, 12:57

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, ilk olarak Bekir Güngör Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. 18 Mart etkinliklerinde ortaya koydukları çabalar nedeniyle öğrencilere teşekkür eden Başkan Akyol, “Kurt Hüseyin Çanakkale Ateşinde” ve “Gelenek ve Görenekleriyle Tavas” adlı kitapları hediye etti.

Akyol, “Çanakkale Zaferi, tarih boyunca bağımsızlık, hürriyet ve vatan sevgisi uğruna savaşmaktan çekinmeyen Türk Milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin en güçlü nişanesi; tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkânsızlıklara rağmen vatanını korumak için verdiği milli mücadelenin destanıdır. Bizler bu emaneti yaşantımızda, duygularımızda ilelebet yaşamalı ve yaşatmalıyız. 18 Mart 1915, Türk tarihinde askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın yaradılış tarihidir. Türk kahramanlık tarihinin en onur verici, en parlak sayfalarından biridir. Sizler bu duyguları bizlere bir kez daha yaşattınız. Devletimizin dirliğini, birliğini Allah bozmasın, bozmak isteyenlere de Allah fırsat vermesin. Sizlerdeki bu azim ve kararlılık oldukça ezanlar susmayacak, vatan bölünmeyecek” dedi.

Başkan Akyol daha sonra Vakıf Mahallesi’ne geçerek, Vakıf Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleriyle buluştu. Akyol, Çanakkale Şehitleri Programı’nda görev alan öğrenci ve öğretmenlere kitap hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 5 22Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 6 21Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 6 25Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 7 25Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu