REKLAMI GEÇ

“CEHENNEM YERİ GİBİYDİ”

“CEHENNEM YERİ GİBİYDİ”

Terör örgütü PKK’nın Dağlıca’da yola döşediği mayınları askeri araçların geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatması sonucu 16 asker şehit olmuş, çok sayıda asker de yaralanmıştı. Hain saldırıda hafif yaralanan Denizlili Jandarma Astsubay Çavuş Ömer İsi memleketi Tavas’a döndü. Astsubay İsi o anları 3 kelime ile özetledi. “Cehennem yeri gibiydi.”

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2015 Cuma, 13:50

Hakkari Dağlıca’da terör örgütü PKK’nın hain saldırısı sonucu 16 askerimiz şehit olmuş, çok sayıda asker de saldırıdan yaralı olarak kurtulmuştu. O saldırıya ikinci kampta yakalanan Denizlili Jandarma Astsubay Çavuş Ömer İsi, Yüksekova Devlet Hastanesi’nde tedavisinin tamamlanmasının ardından, memleketi Tavas’ın Alpa Mahallesi’ndeki baba evine döndü.

Yaralı Astsubay Ömer İsi’ye Denizlihaber.com’dan Büşra Kuru ulaştı, o anda yaşadıklarını dinledi.

ARKADAŞLARIM ŞEHİT OLDU
Saldırı anını ve yaşadıklarını güçlükle anlatabilen Jandarma Astsubay Çavuş Ömer İsi, saldırıya ikinci grupta yakalandığını ve 16 arkadaşının hain pusuda şehit olduğunu söyledi. Saldırıyı yüzünden hafif yaralı olarak atlattığını ve bölgeye gelen takviye ekipler ile sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldığını belirten Astsubay Ömer İsi, tedavisinin tamamlanmasının ardından Tavas’a döndüğünü söyledi.

TAM ANLAMIYLA CEHENNEM GİBİYDİ
Saldırı anı ve sonrasını anlatırken kelimeler boğazında düğümlenen yaralı Astsubay Çavuş Ömer İsi, yaşadıklarını 3 kelimeyle özetledi. “Cehennem yeri gibiydi” diyen İsi, “On anları, yaşananları, tabloyu anlatmak imkansız. Bunun için hiçbir kelime yeterli değil. Tam anlamıyla cehennem gibiydi. Çok büyük bir patlama oldu, bir çok arkadaşım şehit düştü, yaralandı” dedi.

1 AY SONRA GÖREVE DÖNECEK
Tedavisinin büyük oranda tamamlandığını ve raporlu olduğunu belirten Jandarma Astsubay Çavuş Ömer İsi, bir ay sonra yeniden bölgeye, görev yerine döneceğini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 10 27Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 11 24Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 6 22Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 6 24Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 7 26Parçalı Bulutlu