REKLAMI GEÇ

Kızılcabölük festivale hazır

Kızılcabölük festivale hazır

22 yıldır geleneksel olarak düzenlenen Kızılcabölük Kültür, Sanat, Tekstil ve Moda festivali 23. kez yapılacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Tavas Belediyesi’nin katkılarıyla Kızılcabölüklüler Vakfı tarafından organize edilen festival, 30 Haziran-1-2 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2017 Salı, 17:02

 

Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, tüm Denizlilileri Kızılcabölük Kültür, Sanat, Tekstil ve Moda festivaline davet etti. Festival 30 Haziran 2017 Cuma günü 18.00’de festival açılış etkinlikleriyle başlayacak. Halk oyunları gösterilerinin ardından Muhammet Kahraman ve İbrahim Dalkıran’ın karma fotoğraf sergisi sanatseverlerle buluşacak. Aynı günün akşamında Türk Halk Müziği konseri düzenlenecek. 1 Temmuz’da ise saat 21.00’de Kızılcabölük Hayalleri defilesi gerçekleştirilecek. Defile sonrasında saat 22.00’de Coşkun Sabah Konseri olacak. 2 Temmuz 2017’de ise sabah saat 09.00’da ‘İki Kaşık Bir Tabak’ keşkek hayrı, aynı gün saat 18.00’da Mümin Sarıkaya konseri düzenlenecek.

Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Oman Erkli, “Bu yılda Festival programımızı Ramazan Bayramı sonrası düzenleyeceğiz. Kızılcabölük festivali hemşehrilerimiz için bir buluşma, bir hasret giderme, bir dayanışma günü olarak kabul ediliyor. Festivalimiz yıllardan bu yana hiç aksamadan devam ediyor. Yöremizin en uzun süredir gerçekleştirilen festivali. Bu yılda geçtiğimiz yıl olduğu gibi kapsamlı bir program hazırladık. Katılımın geçen yıl olduğu gibi yoğun olmasını umut ediyoruz. Festival süresince İhtiyaç ve eğlence Stantları hizmet verecek. Kızılcabölüğümüze gelen vatandaşlar El sanatları ve Yöresel Ürünleri El dokuma ürünlerini görebilecekler. Festival kapsamında bizlere destek veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Kızılcabölüklüler Vakfı Yönetim Kurulu üyelerine ve Kızılcabölük Halkına çok teşekkür ediyorum. Bütün halkımız festivale davetlidir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 5 22Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 6 21Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 6 25Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 7 25Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu