REKLAMI GEÇ

Tavas’ın çehresi değişiyor

Tavas’ın çehresi değişiyor

Tavas Belediyesi ilçe genelindeki parklarda başlattıkları yenileme, bakım ve yeni park alanları yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2017 Pazartesi, 10:55

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince hummalı bir çalışmayla yeni yapılan ve mevcuttaki düzenlenen parklarla, Tavas’ın estetik açıdan güzel görünmesine vatandaşların daha modern ve ferah ortamlarda çocuklarıyla birlikte iyi ve kaliteli vakit geçirmeleri amaçlanıyor.

Parklardaki çocuk oyun gruplarının yerine daha modern oyun gruplarıyla değiştirilirken, parkların zemini çimleme, kauçuk zemin yada oyun kumuyla kaplandı. Çöp kovaları ve oturma banklarının da yenilendiği parklara kamelyalar yerleştirildi. Peyzaj düzenlemeleri yapılırken eskimiş aydınlatmalar yenileriyle değiştirildi. Rengarenk çiçeklerle donatılan parklar görselliğiyle göz kamaştırıyor.

BAŞTAN SONA YENİLENİYOR
Yeşil alan olarak değerlendirilebilecek tüm alanları halkın kullanımına uygun hale getirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “İlçe genelindeki caddelerde, sokaklarda, parklarda, yol kenarlarında bakım, onarım ve çevre düzenlemesi çalışmalarımız ile Tavas’ın estetik açıdan daha güzel ve yaşanabilir olması için gece gündüz çalışıyoruz. Çocuklarımızın daha iyi eğlenip, oynayabilmeleri için çocuk oyun grupları montajını gerçekleştirdik. Aynı zamanda yeni park alanları oluşturarak mevcuttaki parklarımızda da çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması yaparak hem çocuklarımıza hem de vatandaşlarımıza daha modern, rahat ve ferah bir ortam hazırlıyoruz. Tüm birim ve müdürlüklerimiz ile vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Belediye olarak bizler vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmakla görevliyiz. Vatandaşlarımızdan park ve yeşil alanlarımızı korumalarını ve temiz tutmalarını istiyoruz. Her şey daha güzel ve yaşanabilir Tavas için” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 13
21 Nisan 2024 Pazar 4 18Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 6 22Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 27Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Çok Bulutlu