REKLAMI GEÇ

Akyol, “Her zaman kadınların yanındayız”

Akyol, “Her zaman kadınların yanındayız”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin hazırladığı etkinlikte konuşan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Her zaman kadınlarımızın yanındayız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2017 Çarşamba, 17:34

Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin hazırladığı etkinliğe Tavas Kaymakamı Osman Varol, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Cumhuriyet Savcısı Yeşim Ateş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, Halk Eğitim Müdürü Ömer Fışkınlı ve kadınlar katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Dinimize, ahlaki ve toplumsal değerlerimize göre kadın başımızın tacıdır, evimizin, işimizin, aşımızın tadıdır, tuzudur. Gerek evimizde olsun, işimizde olsun hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadın baş tacıdır ve öylede kalmalıdır. Kadınlarımızın karşılaştığı sorunların, esasen tüm toplumun meselesi olduğu, dolayısıyla çözümlerin de ortak bir anlayışla üretilebileceği unutulmamalıdır. Kadınlarımıza verdiğimiz değeri sadece 8 Mart’la sınırlandırmamalıyız. Bizim için 365 gün kadınlar günüdür. Kadınlar Gününüz kutlu olsun. Tüm kadınlarımızın hayatları boyunca yüzlerinden tebessüm hiç eksilmesin” dedi.

Etkinlik, kadınlara karanfil takdimi ve ikramlarla devam etti.

BAŞKAN AKYOL ÇALIŞAN KADINLARI DA UNUTMADI
Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol çalışan kadınları da unutmadı. Başkan Akyol, Deniz Tekstil ve Dodurga Tekstil çalışanlarını işyerinde ziyaret ederek çiçek verdi.

Kadınların her alanda söz sahibi olması gerektiğini dile getiren Başkan Akyol, “Kadınların toplumumuzda, inancımızda ve tarihimizde yeri yadsınamayacak kadar önemlidir. Her zaman kadınlarımızın sevincini, derdini paylaşmaya hazırız. Bizi biz yapan fedakâr kadınlarımızın değeri hiçbir şeyle ölçülemez. Biz üzerimizdeki sorumluluğun idraki içindeyiz. Dünyanın en ekonomik enerjisi tebessüm, siz kıymetli kadınlarımızın yüzünden eksilmesin diyorum. Gönlümüzde her zaman müstesna bir yere sahip olan, varlıklarıyla onurlandığımız, huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olan, hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin mimarları olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar; sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 8 26Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 12 24Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 6 23Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 8 27Az Bulutlu