REKLAMI GEÇ

Akyol: “Tüm kapıları birleştiriyoruz”

Akyol: “Tüm kapıları birleştiriyoruz”

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, 11 ayın sultanı Ramazan ile birlikte kapıları birleştirmek için yola çıktı. Sürpriz ev ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Akyol, vatandaşlarla sohbet ediyor, sorunlarını ilk ağızdan dinliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2017 Salı, 12:41

Her fırsatta halkın arasında olmaya özen gösteren Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Ramazan ayı boyunca yüzlerce vatandaşı evlerinde ziyaret etmeyi planlıyor.

Ramazan ayının ilk günleri İnci, Doğan, Tortor ve Yıldırım ailelerini ziyaret Akyol, çocuklara çeşitli hediyeler verdi, mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Ramazan ayının manevi atmosferi içerisinde vatandaşlarla daha çok bir arada olmak istediklerini dile getiren Başkan Akyol, “Vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Yüz yüze görüşerek onların sorunlarını dinliyor ve imkanlarımız ölçüsünde çözüm buluyoruz” dedi.

Ramazan ayı kapsamında 50 Mahalle’nin tamamını kapsayacak şekilde iftar yemeği vereceklerini dile getiren Akyol, “Şehit Ailelerimizle, STK ve yetimlerimizle iftar yapacağız. Amacımız bir gönül sofrası oluşturarak, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içinde tüm gönüllere dokunmaktır” diye konuştu.

Ramazan ayının tüm gönül kapılarının açık olduğu mübarek bir ay olduğunu anlatan Başkan Akyol, “Bizim görevimiz de tüm kapıları açmak, her gönülden içeri girmek, darda olanın, zorda kalanın her daim yanında durmaktır. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim kılsın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 25Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 8 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 27Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 11 26Parçalı Bulutlu