REKLAMI GEÇ

Tavas TOKİ evlerinin ihalesi yapıldı

Tavas TOKİ evlerinin ihalesi yapıldı

Denizli’de öncü projelere imza atan Tavas, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin müjdelediği ve her adımında öncü olduğu toplu konutlara kavuşuyor. Başvuruları rekor katılımla biten TOKİ evleri için Başbakanlık TOKİ Başkanlığı ihaleyi yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2017 Cuma, 16:57

Tavas’ın Kızılcabölük Mahallesi’nde 110 konut, 1 büfe ve Tavas Yenimahalle’de 114 Konut ile 1 büfe olmak üzere, toplam 224 konut ve 2 büfe inşaatları, bunların yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi projesinin ihalesi tamamlandı.

Tavas’ın hızla yükseldiğini ve geliştiğini belirten Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Biz göreve geldiğimiz ilk gün, plan ve projelerimizi belirledik ve o doğrultuda hareket ettik. Bunlardan en önemlisi de kurumlarla koordineli çalışıp, Tavas’ın yıllardır süren temel ihtiyaçlarını belirleyerek hepsini kısa vadede bitirmekti. Allah’a şükürler olsun ki gayretlerimizin meyvelerini birer birer toplamaya başladık” dedi.

“DEĞİŞİM RÜZGARINI ARKAMIZA ALDIK, GİDİYORUZ”
Eski Tekel binasını içinde spor salonu, açık ve kapalı düğün salonu, kütüphane, kurs merkezi, sinema, kafeterya, lokanta, nikah salonu gibi çok amaçlı bir Kültür Merkezi’ne dönüştürmek için çalışmalarının devam ettiği hatırlatan Başkan Akyol, “TOKİ projesi dahil her konuda Tavas’a desteğini sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Tavas’ta başlattığı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi inşaatı yarı seviyesine ulaştı. Ayrıca, Kent Ormanı’nın inşaatı da tamamlanmak üzere. Yeni Sosyal Güvenlik Kurumu binamızın da onayı alındı ve yakın zaman zamanda temeli atılıyor. Tüm bunlara bir de TOKİ evlerinin eklenmesiyle Tavas’ta inanılmaz bir değişim olacak” dedi.

Hayata geçirecekleri 1 MW’lık Güneş Enerjisi projesiyle Tavas Belediyesi’nin kendi elektriğini üreteceğin dile getiren Başkan Akyol, belediyenin yıllık yaklaşık 1 milyon lira kazanç sağlayacağını kaydetti.

EV SAHİBİ OLACAKLAR ŞİMDİDEN HEYECANLI
Ev sahibi olmak isteyen Tavaslıların heyecanlarını paylaşmaya başladığını anlatan Başkan Akyol, “İnsanlar uygun fiyata yıllarca hayalini kurdukları evlerinin sahibi olacaklar. Buna birazcık bile vesile olabildiysek ne mutlu bize. Ben buradan tekrar emeği geçen başta Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’a ve projeye sahip çıkan tüm Tavaslı hemşerilerime sonsuz saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Tavasımıza, Tavaslılara şimdiden hayırlı uğurlu olsun“ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 8 25Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 5 23Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 15Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 4 22Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 24Çok Bulutlu