REKLAMI GEÇ

Tavas Devlet Hastanesi’ne psikiyatri

Tavas Devlet Hastanesi’ne psikiyatri

Tavas Devlet Hastanesi’ne atanan Psikiyatri Uz. Dr. Taçlan Duman Uyanık hasta kabulüne başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2017 Çarşamba, 14:41

Ağustos ayından itibaren yeni binasında hizmet vermeye başlayan Tavas Devlet Hastanesi’nin hekim kadrosu ve hizmet yelpazesi de genişliyor.

Hastanenin açılmasıyla birlikte boş kalan hekim kadroları Sağlık Bakanlığı tarafından yeni atamalar yapılıyor. Daha önce kardiyoloji, ftr, radyoloji, çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanını göreve başladığı hastanede, şimdi de Psikiyatri Uz. Dr. Taçlan Duman Uyanık’ın ataması gerçekleştirildi. Psikiyatri uzmanının gelmesiyle C grubu hastanelerde bulunması gereken tüm branşlar Tavas Devlet Hastanesi’nde tamamlandı, toplam hekim sayısı 22’ye yükseldi.
Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk Tavas Devlet Hastanesi’nin hekim kadrosunun psikiyatri uzmanının gelmesiyle birlikte daha da güçlendiğini hastaların büyük çoğunluğunun ilçeden merkeze gelmeden tedavi olabileceğini söyledi.

Öztürk, “Tavas Devlet Hastanemiz açıldığı günden bu yana hızla büyümeye devam ediyor. Hastanemizde bütün dahili branşlarda hastalarımıza hizmet verilirken, Genel Cerrahi, Ortopedi, Üroloji, Kadın Doğum, Göz ve K.B.B gibi Cerrahi Branşlarda ise pek çok ameliyat yapılabilmektedir. Yine 8 Diş Hekimi ile Ağız ve Diş Hastalıklarında güçlü bir kadromuz mevcuttur. Yeni atanan Psikiyatri Uzmanımız ile birlikte depresyon, uyku bozukluğu, panik bozukluk, duygu durum bozukluğu, anksiyete gibi ruhsal hastalıkların tedavisi de ilçe hastanemizde yapılabilecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 8 25Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 5 23Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 15Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 4 22Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 24Çok Bulutlu