REKLAMI GEÇ

Tavas Devlet Hastanesi’ne bağışlar sürüyor

Tavas Devlet Hastanesi’ne bağışlar sürüyor

Tavas Devlet Hastanesi’nde hayırsever vatandaşlar tarafından İşitme Tarama, Göz ve Fizik Tedavi Ünitelerine cihaz bağışı yapıldı. Anlamı çok daha büyük olan bağış Tavas Anadolu Lisesi öğrencilerinden geldi. Öğrenciler, kendi imkanlarıyla akülü tekerlekli sandalye aldı, hastaneye bağışladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mart 2017 Cuma, 10:08

2016 yılının Ağustos ayında açılmasıyla birlikte modern binada hizmet vermeye başlayan Tavas Devlet Hastanesi tıbbi anlamda da her gün üzerine koyarak ilerliyor. Sağlık Bakanlığı ve Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından yapılan yatırımların yanı sıra hayırsever Tavas halkı tarafından da hastanenin eksikleri gideriliyor.
Daha önce hayırsever Cennet Saçıkan tarafından hastaneye MAMOGRAFİ cihazı bağışı yapılmıştı. Şimdi de maddi değeri 121 bin TL olan cihazlar hayırseverler tarafından alınarak Tavas Devlet Hastanesi’ne bağışlandı.
Hayırsever Naciye Katırcı Yenidoğan İşitme Tarama Cihazı bağışlarken, İsmail Önür Otorefraktometre (Bilgisayarlı Göz Ölçüm Cihazı), Medine Mutlubaş da Fizik Tedavi Ünitesi’ne test cihazları (3 usg, 4 yatak, El-Kol Egzersiz aletleri) kazandırdı. Tavas Anadolu Lisesi öğrencileri de anlamlı bir adım attı, kendi imkanlarıyla aldıkları akülü tekerlikli sandalyeyi hastaların kullanımına sundu.


GENEL SEKRETER’DEN PLAKETLİ TEŞEKKÜR
Tavas Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, hayırseverlere plaket sundu, teşekkür etti.
Hastanelere en iyi hizmeti götürmek için çalıştıklarını söyleyen Öztürk, bu yolda bağışlarla kendilerine destek olan vatandaşlara teşekkür etti.
Öztürk, “Hastanemizin yeni hizmet binasına taşınması ile birlikte doktor sayısındaki artış, hizmet sunum alanlarındaki modernizasyon, tıbbi cihazlardaki artış ve yenilikler, otelcilik hizmetlerinin daha iyi sunulması gibi faktörlerle poliklinik, yatan ve ameliyat olan hasta sayılarında önemli artışlarımız oldu. Tabi biz de vatandaşımıza daha kaliteli hizmet verebilmenin sevinci ve onurunu yaşıyoruz. Sağlık Bakanlığımız olarak bizler buradaki hizmeti en iyiye çekmeye çalışıyorsak görüyoruz ki vatandaşlarımız da bizimle birlikte bu yolda canla başla emek sarf ediyor, bizlere destek oluyorlar. Özellikle öğrencilerimizin de bu yaşta, bu farkındalığı göstermeleri bizleri çok mutlu etti” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 13
21 Nisan 2024 Pazar 4 18Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 6 22Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 27Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Çok Bulutlu