REKLAMI GEÇ

Şeşen’in kaybolmasındaki neden para mı?

Şeşen’in kaybolmasındaki neden para mı?

Tavas’ın Nikfer Mahallesi’nde 25 Ocak’ta kaybolan ve yapılan tüm aramalara rağmen bulunamayan 74 yaşındaki Ömer Şeşen olayında kafa karıştıran detaylar ortaya çıktı. Kayıp Ömer Şeşen’in oğlu Ali Şeşen, babasının kaybolduğunda emekli maaşıyla birlikte bankadan 10 bin lira çektiğini öğrendiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2017 Çarşamba, 12:19

Tavas’ın Nikfer Mahallesi’ndeki evinden 25 Ocak’ta ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Ömer Şeşen’i bulmak için jandarma, AFAD ve vatandaşlar seferber olmuş, son görüldüğü bölge tamamen taranmıştı. Arama çalışmaları sonuç vermeyince de ekipler aramaları durdurmuştu.

Ömer Şeşen’in ailesi ise seslerini daha çok duyurmak için ulusal bir televizyon kanalındaki programına çıktı. Kayıp Ömer Şeşen’in oğlu Ali Şeşen, babasının kaybolma sürecini anlatarak, “ Tavas’ın Nikfer Mahallesi’nde annem ve babam beraber yaşıyor. 25 Ocak 2017’de emekli maaşı 1200 lirayı çektikten sonra ortadan kayboluyor. Kaybolmadan önce banka kayıtlarında dikkat çeken hesap hareketleri görülüyor. Tarla vardı onu sattı ardından evin ihtiyaçlarında kullandı. Kalan 18 bin lirası bankada duruyordu. Sonra 10 bin lira daha yatırdı. Ardından yatırdığı 10 bin lirayı hemen hesabından çekmiş. O paranın ne için kullanıldığını bilmiyoruz. Kaybolduğu zaman hesabındaki hareketliliği fark ediyoruz. Bu konuda şüphelerimiz var” dedi.

Babasının Acıpayam’ın Güney Mahallesi’ne gittiğini belirten Ali Şeşen, “Güvenlik kameralarında iki gencin bulunduğu arabaya binerek oradan uzaklaştığı görülüyor. Acıpayam’ın Olukbaşı Mahallesi’ne akrabaların evine gitmiş. Ardından köy kahvesinde 2 saat oturmuş başka bir kişinin yanına gitmek için kahveden ayrılmış. Bir daha kendisinden haber alamadık. Aramadığımız yer kalmadı” diye konuştu.

Ömer Şeşen’in kaybolmasında bankadan çektiği paranın ilgisinin olup olmadığı kafaları karıştırıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 5 22Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 6 21Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 6 25Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 7 25Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu