REKLAMI GEÇ

Tavas modern görünüme kavuşuyor

Tavas modern görünüme kavuşuyor

Tavas Belediyesi, ilçeyi daha modern bir görünüme kavuşturmak için, 50 mahallede gece-gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Akyol, vatandaşların daha refah ve modern bir ortamda yaşamaları, toz ve çamurdan kurtulmaları için tüm imkanlarını kullandıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mart 2017 Pazartesi, 10:28

Tavas Belediyesi modern bir Tavas yaratma mücadelesini sürdürüyor. Nikfer Mahallesi’nde başlatılan kilit parke taşı döşeme işlemi tamamlandı, Seki ve Yahşiler Mahallesi’nde ise taş döşeme bitirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Tavas Belediyesi, ihtiyaç halindeki mahallerde yol düzenleme, büz döşeme, peyzaj çalışması ve çocuk oyun parklarının bakım, onarım ve yapım faaliyetlerini de sürdürüyor.

GÜÇLÜ VE MODERN BİR TAVAS
“Güçlü ve Modern Bir Tavas” ilkesiyle yola devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Akyol, “Hizmet belediyeciliği anlayışıyla çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır.

Girdiğimiz her mahallemizde eksiklikleri tespit edip, programlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Amacımız, Tavas’ı daha yaşanabilir ve modern hale dönüştürmektir. Merkez ve mahallelerimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın kaliteli hizmet alması ve daha mutlu olması adına çalışmalarımız devam edecek. 1.696 m2′ lik alanda elimizin değmediği, hizmetin girmediği yer kalmayacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mart 2024 Salı 2 15Parçalı Bulutlu
20 Mart 2024 Çarşamba 3 9Yağmurlu
21 Mart 2024 Perşembe -1 11Çok Bulutlu
22 Mart 2024 Cuma -1 10Yağmurlu
23 Mart 2024 Cumartesi -2 12Parçalı Bulutlu