REKLAMI GEÇ

Tavas’ta Ramazan bir başka güzel

Tavas’ta Ramazan bir başka güzel

Tavas’ta manevi iklimi ve duygu yüklü atmosferinin yoğun olduğu Ramazan etkinlikleri başladı. Tavas Belediyesi’nin organize ettiği etkinliklerin ilki Tavas’ın Karahisar mahallesinde gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Haziran 2017 Cumartesi, 10:17

“Tavas’ta Rahmet Akşamları” programında, Dünya Kur’an-ı Kerim Okuma biricisi İrfan Keskin ile İlahi Sanatçıları Hasan Dursun, Murat Belet, Mustafa Yılmaz ve Ahmet Kemal yer alacak.

İlk etkinliğe Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, eşi Bedriye Akyol, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin İnamlık, İlçe Müftüsü Recep Balaban ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlik öncesi iftar sofrasına misafir olan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve eşi Bedriye Akyol vatandaşlarla tek tek ilgilenerek Ramazan’larını kutladı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar çadırında, yemek dağıtımının başına geçen Başkan Akyol, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar çadırı geleneğimizi devam ettiriyoruz. Ramazan ayının başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem ateşinden kurtulmaktır. Ramazan paylaşmanın, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Ramazan ayı toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına, bu güzel duyguların pekiştirilmesine vesile oluyor. Toplumun ayrı ayrı kesimlerinden bir araya gelen insanlar, birlik ruhunu oluşturuyor. Bu yıl Ramazan’ı daha da coşkuyla yaşayacağız. Ramazan, Tavas’ta başka yaşanır. Hakikaten ibadetin tadına varıldığı bir yerdir. Vatandaşlarımıza teravih sonrası Kur-an’ı Kerim ziyafeti, ilahi dinletileri ve çocuklarımıza da Karagöz Hacivat, orta oyunları, yüz boyama ve çocuk tiyatroları etkinlikleriyle buluşturacağız” dedi.

Etkinlik, ünlü ilahi sanatçısı Hasan Dursun’un sevilen ilahileri ve çocuklara yönelik Karagöz Hacivat oyunlarıyla devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 25Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 8 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 27Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 11 26Parçalı Bulutlu