REKLAMI GEÇ

Tavas’ta sanat müziği rüzgarı esti

Tavas’ta sanat müziği rüzgarı esti

Denizli Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Koordinatörlüğü’nü üstlenen emekli TRT Sanatçısı Selim Öztaş ve ekibi Tavas’ta konser verdi. Tavas Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe katılan müzikseverler hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2017 Perşembe, 13:27

Sanat müziği sevenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti verilen geceye Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı’nın hazırladığı “Şarkılarla İlçe-İlçe Bizimle Şarkı Söyler misiniz?” etkinliğinde Sanatçı Selim Öztaş ve beraberindekiler, birbirinden güzel sanat müziği eserlerini izleyenler için seslendirdi. Salondakiler şarkılara eşlik ederek büyük bir koro oluşturdu.

Bizimle Şarkı Söyler misiniz? Konserinde unutulmaz anlar da yaşandı. Sanatçı Öztaş, yıllarca dillerden düşmeyen bestesi Güz Gülleri’ni TRT Sanatçısı olan eşi Neşe Öztaş’la birlikte söylerken duygu dolu anlar yaşandı.

Konserde, Denizli Belediyesi Konservatuarı sanatçıları da sesleri ve müzikleriyle geceye renk kattı. Konser 2.5 sata sürdü.

Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, konser sonunda sanatçı Selim Öztaş’a çiçek takdiminde bulundu. Renkli ve güzel bir gece yaşadıklarını belirten Başkan Akyol, “Konserin tadı damağımızda kaldı. Bu güzel konserin en yakın zamanda tekrarlanması için şimdiden talip olduğumuzu belirtelim. İlçelerimizde böyle sanat faaliyetlerinin sunulmasında büyük katkısı olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 7 22Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 7 24Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 9 26Açık