REKLAMI GEÇ

Tavas standına yoğun ilgi

Tavas standına yoğun ilgi

Denizli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Geleceğimiz Turizm” etkinliğine katılan Tavas Belediyesi’nin standı yoğun ilgi gördü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Nisan 2017 Cuma, 09:43

15 Temmuz Delikçınar Şehitler Meydanı’nda gerçekleştirilen Turizm Haftası kutlamalarına ilçe belediyeleri de açtıkları stantlarla yöresel ürünlerini tanıttı.

Tavas Belediyesi’nin standı, protokol üyeleri ve ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Tavas baklavası, kaşık helva, tel kırma, terrakota gibi ürülerin tanıtıldığı stant, etkinlik öncesi ve sonrası da vatandaşların akınına uğradı.

Renkli görüntülere sahne olan etkinlik ile ilgili değerlendirmeler yapan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Hiç şüphesiz 21. yüzyılın en hızlı gelişen sektörü turizmdir. Turizm dünyanın en büyük endüstrisi olmuştur. Ayrıca kendi sektörü dışında da tüm sektörleri etkilemektedir. Ülkemizin gayri safi milli hâsılalarında önemli bir yer tutmaktadır gelişmiş ülkelerin yanında gelişmekte olan ülkeler de yatırımlarını turizm sektörüne kaydırmaktadır. Denizlimiz, gelişen turizmiyle her geçen gün daha fazla adından söz ettiriyor. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu güzel konseptin önümüzdeki yıl daha kapsamlı bir şekilde sürdürülmesini temenni ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 8 24Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 8 22Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 5 21Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 16Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 4 20Parçalı Bulutlu