REKLAMI GEÇ

Denizlili şehidin ailesi haberi sosyal medyadan öğrendi

Denizlili şehidin ailesi haberi sosyal medyadan öğrendi

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda çıkan çatışmada şehit olan Denizlili Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek’in haberini ailesi sosyal medyadan öğrendi. Acılı aile büyük acı yaşadı. Şehit Uzman Çavuş Mehmet Dinek’in naaşı önce Nazilli’ye götürülecek, ardından da Denizli’ye getirilerek Tavas’ın Çalıköy Mahallesi mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mart 2018 Cuma, 09:20

Zeytin Dalı Harekatı’nda kapsamında Afrin’de çıkan çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek, beraberindeki 7 askerle birlikte şehit oldu. Operasyonlar esnasında 13 askerin ise yaralandığı açıkladı.

Afrin’e görevli olarak giden ve çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek’in şehadet haberini, Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde oturan ve boyacılık yapan baba Kenan Dinek (50) ile ev hanımı anne Sezgül Dinek, sosyal medyadan öğrendi. Oğullarının şehit olduğunu öğrenen Dinek çifti, büyük acıyla yıkıldı.

Ardından Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yalçın Gürenci, sağlık personeli ile birlikte ailenin yaşadığı Nazilli İstiklal Mahallesi 520 sokaktaki evlerine gitti. İki katlı binanın zemin katında oturan Dinek Ailesi’ne acı haber verildi.

Anne Sezgül Dinek’in feryatları yürükleri dağladı. Ardından evde bekleyen sağlık ekipleri, baba ve anneye sakinleştirici yaptı.

Nazilli Belediyesi tarafından ailenin yaşadığı eve Türk Bayrağı asıldı. Çok sayıda Nazilli vatandaşta ailenin yaşadığı eve geldi. Belediye ekipleri taziyeler için evin önüne çadır kurdu.

Şehit evinin hemen karşısındaki İstiklal İlkokulu da bugün taziye nedeniyle tatil edildi.

TAVAS’TA TOPRAĞA VERİLECEK
Şehit Mehmet Dinek’in cenazesi öğle vakti Nazilli’deki evine getirilecek, ardından da memleketi Tavas’ın Çalıköy Mahalle mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 5 22Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 6 21Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 6 25Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 7 25Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu