REKLAMI GEÇ

Devlet erkanı Afrin kahramanımız için geliyor

Devlet erkanı Afrin kahramanımız için geliyor

Jandarma Özel Harekatçı Uzman Çavuş Mehmet Dinek, son yolculuğuna devletin üst düzey erkanı tarafından uğurlanacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ardından Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin de Tavas’ta düzenlenecek cenaze törenine katılacaklarını duyurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mart 2018 Cuma, 14:14

Afrin’de dün teröristlerle girdiği çatışmada kahramanca can veren Jandarma Özel Harekat Personeli Uzman Çavuş Mehmet Dinek, son yolcuğuna devletin üst düzey isimleri tarafından uğurlanacak.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ardından iki önemli isim daha Tavas’ın Çalıköy Mahallesi’nde şehidimiz için düzenlenecek olan cenaze törenine katılacaklarını duyurdu. Açıklama Denizli valiliğinden geldi.

Valilikten yapılan bilgilendirmede Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Jandarma Genel Komutanı Org. Arif Çetin’in de şehit Uzman Çavuş Mehmet Dinek’in cenaze törenine katılacaklarını duyurdu.

İkindi Namazı’na müteakip kılınacak cenaze namazı ve düzenlenecek cenaze töreni için Tavas’ın Çalıköy Mahallesi’nde de hazırlıklar sürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 5 22Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 6 21Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 6 25Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 7 25Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu