REKLAMI GEÇ

Yalnızca Tavas’a altın madalya gönderilmiş!

Yalnızca Tavas’a altın madalya gönderilmiş!

Denizli’de Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması, Tavas’ın Türkiye’nin en önemli üslerinden biri olduğunu ortaya çıkardı. Soruşturmada Gülen’in Türkiye’de yalnızca Tavas’a altın madalya gönderdiği bilgisine ulaşıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2016 Cumartesi, 15:09

Denizli’de FETÖ yapılanmasının deşifre edilmesi ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma, inceleme ve araştırmalarda dikkat çekici detaylara ulaşılmaya başlandığı öğrenildi. Gülen’in 2. Numarası ve ABD imamı İsmail Büyükçelebi’nin memleketi Tavas’ın Türkiye’deki en önemli üslerden biri olduğu kanısına yol açan bulgulara ulaşıldı.

Keza Cumhuriyet savcılarının yürüttüğü soruşturmalarda, her geçen gün bir yeni detayın gün yüzüne çıktığı FETÖ yapılanmalarına ilişkin deşifre bilgilerine göre; Tavas’ın, Türkiye’de Fettullah Gülen tarafından altın madalya ile ödüllendirilmiş tek sözde eyalet olduğu bilgisine ulaşıldı.

Kızılcabölüklü olan Büyükçelebi’nin memleketi Tavas’ın altın madalya ile ödüllendirilmiş olması, akıllara Tavas’ın FETÖ örgütü için Türkiye’nin en önemli üssü ya da üslerinden biri olabileceği ihtimalini de getiriyor.

Bu bilgiler ışığında Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın çalışmalarını Tavas üzerinde yoğunlaştırdığı duyumları mevcut. Tavas’ın örgütsel olarak çökertilmesinin, FETÖ’nün lokal yapılanma modellerinin ortaya çıkarılması ve Türkiye’de yürütülen benzer soruşturmalar için de önemli ipuçlarına ulaşılması açısından da çok önemli olduğu dile getiriliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 5 21Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 15
21 Nisan 2024 Pazar 4 20Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 21Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 9 28Parçalı Bulutlu