REKLAMI GEÇ

Karabay: Hedefime ulaştım

Karabay: Hedefime ulaştım

Yeniden aday olmayan Tavas Belediye Başkanı Mehmet Karabay, “Hedefime ulaştım, görevimi bırakıyorum. Bundan sonra ne yapacağıma karar vermedim ama, yaptığımın doğru olduğunu biliyorum” dedi.

/ DENİZLİHABER / 27 Mart 2014 Perşembe, 12:37

Tavas Belediye Başkanı Mehmet Karabay, 5 yıllık görev süresini değerlendirdiği bir basın toplantısı düzenledi. Karabay, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ndeki basın toplantısında, Tavas’ın kültürel değerleri ve geçmişine yönelik 3 kitabın da tanıtımını yaptı. 

“HEDEFİME ULAŞTIM”
Tavas’ta 2009-2014 yılları arasında belediye başkanlığı yapan ve kendi isteğiyle 2014 seçimlerinde aday olmayan Mehmet Karabay, “Başkanlık görevine geldiğim zaman 24 proje yapacağımızı söylemiştik. Görev sürecimde 21 projeyi hayata geçirmişiz. Geri kalan 3 projenin de bilgi eksikliğinden gerçekleşmediğini söyleyebilirim. Aslında açıklayamadığım 12 proje daha vardı. Ama ben istediklerimi yaptığıma inanıyorum. Projelerin sınırı yoktur aslında. Ama proje diyince bazı kişiler en ufak bir yapıyı dahi projeye katıyorlar. Ben buna gülüyorum. Ben sunduğum projeleri doya doya yaptığıma inanıyorum. Pazartesi günü gelecek başkanımıza elimdeki tüm projeleri sunacağım. Uygun görürse yapmak ona kalmış” dedi.

NEDEN TEKRAR ADAY OLMADI?
Sadece bir dönem başkanlık yapan Tavas Belediye Başkanı Mehmet Karabay, “Ben koltuğu bırakırken neden bırakıyorsun diye sordular. Ben tek dönem için belediye başkanlığı yapacağımı söylemiştim. Projelerimde hedefime ulaştım. Belediye başkanlığı yaptım ve benim görevim bitti. Görevimi en iyi şekilde yerine getirdiğime inanıyorum. Mehmet Karabay bu memleketin insanıdır. Bundan sonraki hayatımda hedef belirlemedim. Yüreğim nereye götürürse oraya gideceğim. Şu anda gittiğim yolun doğru olduğundan eminim” diye konuştu.

TAVAS’IN İLK KÜLTÜR ÇALIŞMASI ÜÇ KİTAP
Başkanlık görevinin bitimine 3 gün kala Mehmet Karabay Tavas Belediyesi’nin kültür hizmeti olarak yayınlanan Kadim Oğuz Şehri: Tavas, Kureyşizade Mehmed Fevzi Efendi, 5 Yılda Geri Dönen Efsane; Tavas kitaplarının tanıtımını yaptı.
Karabay, “Bu kitaplarla geçmişteki Tavas anlatılıyor. Kureyşizade Mehmed Fevzi Efendi adlı kitapta ise Tavas’ın evladı olan ve Osmanlı döneminde Tavaslı bir Kazasker olan Tavaslıların bile ismini pek duymadıkları Kureyşizade’nin hayatı, eserleri ve fikirleri hakkında genel bilgileri yer alıyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 10 27Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 11 24Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 6 22Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 6 24Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 7 26Parçalı Bulutlu