REKLAMI GEÇ

Leblebiye Denizli markası damga vuracak

Leblebiye Denizli markası damga vuracak

Serinhisarlılar Kültür ve Dayanışa Derneği (SEKÜYAD) ile Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) arasında imzalanan “Denizli Leblebisinin Pazarlanmasına Yönelik Potansiyeli Belirleme ve Altyapı Geliştirme” projesine, Serinhisar’dan sonra Tavas da dahil oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2016 Cumartesi, 10:25

SEKÜYAD’ın hazırladığı, imzalanan protokol ile GEKA’nın destek sağladığı “Denizli Leblebisinin Pazarlanmasına Yönelik Potansiyeli Belirleme ve Altyapı Geliştirme” projesinin ortakları arasında Tavas Kaymakamlığı ve Belediyesi de katıldı.

Tavas’ın Kızılca Mahallesi’nde de leblebi üretimi yapıldığını dikkate alan SEKÜYAD, marka tescilinin “Denizli Leblebisi” olarak yapılması nedeniyle bu ilçeyi de projenin ortakları arasına kattı. Serinhisar Kaymakamlığı ve Belediyesi’nin de desteklediği projenin üçüncü aşamasında, Denizli merkezdeki büyük leblebi üreticileriyle görüşülecek.

KISA FİLM VE WEB SİTESİ HAZIRLANACAK
Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Denizli leblebisinin tanıtım ve pazarlamasına yönelik çalışmaları önemsediklerini belirterek, “Denizli’nin leblebi üretiminde ciddi bir paya sahip olmasına rağmen, hak ettiği yerde alamaması üzerine paydaşlarla bir araya gelerek ciddi bir projeye imza attık. Proje kapsamında Serinhisar ve Tavas’taki leblebi üreticileri ve pazarlamacılarıyla bir araya gelerek seminerler, mülakatlar ve satış eğitimleri verilecek. Denizli leblebisinin hak ettiği değeri alması için gerekli tüm adımları atacağız. Aynı zamanda kısa film, web sitesi ve reklam broşürlerinden yararlanılarak leblebinin tanıtılmasına katkıda bulunacağız. Şimdiden tüm paydaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 5 21Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 15
21 Nisan 2024 Pazar 4 20Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 21Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 9 28Parçalı Bulutlu