REKLAMI GEÇ

Nikfer suya kavuştu

Nikfer suya kavuştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Tavas’ın Nikfer Mahallesi’nde Güldürge İçme Suyu Projesi’ni gerçekleştirdi. Proje ile mahalleye 11.000 metre içme suyu isale hattı döşenerek cazibeli su getirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2016 Perşembe, 09:23

DESKİ, Tavas’ın Nikfer Mahallesi’nin içme suyu problemine son verdi. Çift kademeli pompa sistemi ile içme suyu ihtiyacı karşılanan Nikfer Mahallesi sakinleri uzun yıllar içme suyu yetersizliği ile mekanik arızalara bağlı su kesintisi yaşadıklarını belirterek konuyu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a iletti. Başkan Zolan’ın talimatı üzerine harekete geçen Büyükşehir DESKİ, bölgede inceleme yaparak Nikfer’in su sorununu kökten çözmek amacıyla mahalleye cazibeli içme suyu getirmek için proje başlattı.

DENİZLİ KAYAK MERKEZİ DE DÜŞÜNÜLDÜ
Proje kapsamında Nikfer Mahallesi’nin kullanımı için Bozdağ’ın Güldürge içme suyu kaynağından 11.000 metre içme suyu isale hattı döşendi. Bir süre önce tamamlanan çalışma ile Nikfer Mahallesi’nin uzun yıllar hayalini kurduğu Güldürge İçme Suyu Projesi de tamamlandı. Bölgeye cazibeli su gelmesi ile elektrik ile çalışan pompalar da devre dışı bırakılarak enerji tasarrufu sağlandı. Söz konusu proje kapsamında Denizli Kayak Merkezi’nin de içme suyu ihtiyacı düşünülerek bölgeye iki adet içme suyu deposu yapıldı.

KALICI İŞLERE İMZA ATIYORUZ
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, göreve geldikleri ilk andan itibaren günü kurtaran projeler peşinde koşmadıklarını belirterek, her zaman kalıcı ve vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak yatırımlara imza attıklarını vurguladı.

Yorumlar

kale   -  Bağlantı 14 Temmuz 2016, 19:55

partiler ve bld başkanları hizmet getirdik diye övünmesin onlar zaten onun için oradalar,o makamdalar…vatandaşa hizmet götürmeyeceksen niçin o makamdasın?ben size hizmet alayım diye oy verdim..

kale   -  Bağlantı 14 Temmuz 2016, 19:45

zayın zolan 7 haziran ve 1 kasım gecesi kale ye apar topar dökülen asfalt bayaa kalıcıymış maşallah.aydemin ilçeden gidişide kalıcı ilçe hastanesinde doktor yok günde en az 100 150 hasta tavas denizlide.hizmet süper mşallah gelde bunu vatandaşa anlat

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 7 22Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 7 24Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 9 26Açık