REKLAMI GEÇ

NİKODAS bayramı zirvede kutladı

NİKODAS bayramı zirvede kutladı

NİKODAS, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kayak Merkezi’nin zirvesine yaptığı tırmanış ile kutladı. NİKODAS, hem bayramı farklı bir etkinlikle kutladı, hem de Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu’nu andı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ekim 2018 Pazartesi, 15:17

Yeniz sezon hazırlıklarına iki hafta önce kayak merkezinde çöp toplama etkinliğiyle başlayan Nikados ikinci önemli etkinliğini Bozdağ Zirvesi tırmanışıyla yaptı.

Kayak Merkezi’nin bu seviyeye gelmesinin en önemli ve etkili kişisi olan Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu’nu anmak ve Cumhuriyet değerlerini ve bilincini kavrayan sporcular yetiştirmek amacını taşıyan etkinlik, NİKODAS antrenörü Turhan Fikret Erdoğan eşliğinde, öğrencilerin katılımışla gerçekleştirildi.

Etkinlik ile ilgili bilgi veren Hakan Keysan, “Zirve Cumhuriyet yürüyüşümüzün ayrı bir değeri oldu bu yıl. Hem Cumhuriyet değerlerini kavrayan sporcu gençler yetiştirmek hem de kayak merkezimize değer katan, destek sunan ve imkan yaratan kesimleri unutmamak için bu yıl Recep Yazıcıoğlu adına tırmanışı gerçekleştirdik. Amacımızı sadece sporcu yetiştirmekle kısıtlamıyoruz. Çocuklarımızı sporculukları yanı sıra, iyi ve yararlı bir insan olarak bilinçle, kültürle ve sanatla yaşayarak öğretmeyi gayret ediyoruz. Aksi halde bizlere bırakılan ülkemizi ve bu tür değerli tesislerimizi nasıl koruyup sahip çıkabiliriz?” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 7 22Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 7 24Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 9 26Açık