REKLAMI GEÇ

Öğretmen Başkan’a personel sürprizi

Öğretmen Başkan’a personel sürprizi

Öğretmen olan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’a belediye personelinden duygulandıran sürpriz.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2017 Cuma, 18:11

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Tavas Belediyesi çalışanları Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’a sürpriz yaparak Başkan’a duygu dolu anlar yaşattılar.

Sürpriz ziyarete Tavas Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Yapılan sürpriz karşısında duygu dolu anlar yaşayan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Bu anlamlı günde beni duygulandırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Öğretmenlik, hayat boyu öğrenmedir. Öğreten ve öğrenen, insanların en hayırlısıdır. Kendisini sevmeyen insan işini sevmez, öğretmenini sevmez, büyüğünü sevmez. Bu narin çiçekler ve zarif hediyeler sevginin tezahürüdür. Manevi değerlerin, kelimelerle, cümlelerle izahı yoktur. Odaya girer girmez böyle sürprizle karşılanmak, harikulade bir şey. Ben insanlara yararlı olmayı, insanların gözündeki ışıltıyı görmeyi çok seven bir insanım.

İnsanlar sevdikleriyle iğne deliklerini büyük meydanlara çevirirler. İnsanlar sevmedikleriyle ve düşmanlarıyla büyük meydanları küçük iğne deliklerine çevirirler. Bana bu mutluluğu yaşattığınız için, öğretmenliğimi bana unutturmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Sabah erken saatlerde başlayan ziyaretler gün boyu sürdü.

BAŞKAN AKYOL, EMEKLİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI
Bir yandan ziyaretçi kabul eden Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, bir yandan da hem Öğretmenler Günü törenlerine katıldı, hem de ziyaretler gerçekleştirdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle emekli öğretmenleri evlerinde ziyaret eden Başkan Akyol, günlerini kutladı.

Emekli öğretmenler Bünyamin Ünmek, Ufuk Elmas ve Rıfat Zor’u ziyaret eden Başkan Akyol, “Nesillerimizin yetiştirilmesinde yıllarını adamış değerli öğretmenlerimizle bir arada olmaktan son derece mutluyuz. İdealini ve heyecanını genç ve dinamik tutan siz değerli öğretmenlerimiz bizlerin daima övünç kaynağıdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 7 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 26Parçalı Bulutlu