REKLAMI GEÇ

SİYASET YOK KIZILCABÖLÜK VAR

SİYASET YOK KIZILCABÖLÜK VAR

Kızılcabölüklüler daha iyi temsil edilebilmek için bir araya geldi, Kızılcabölük Platformu kurmayı kararlaştırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2017 Pazar, 12:52

Tavas’ın eski beldesi olan, büyükşehir yasası kapsamında mahalle statüsü kazanan Kızılcabölük daha iyi temsil edilmenin ve hizmet alımının planını yapıyor.

Dün ‘Kızılcabölük Platformu’ adı altında Kızılcabölüklüler Vakfı’nın çağrısı ile gerçekleşen toplantıda platform kurulması kararı alındı.

Vakıf binasındaki toplantıya Kızılcabölük eski belediye başkanları Osman Erkli ve Abdülkadir Uslu, Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, mahallenin önde gelen isimlerinden Mehmet Aydınlık ve İsmail Şenlikçi, Kızılcabölük Mahalle Muhtarı Enver Tepeeri, Tavas Belediyesi meclis üyesi Aziz Kartoğlan, Kızılcabölük Esnaf Odası Başkanı Ramazan Yılmazlı, Kızılcabölük Sulama Birliği Kooperatif Başkanı Halil Makav, Başkarcı Esnaf Odası Başkanı Necati Dayıoğlu, AK Parti ilçe yöneticilerinden İsmail Mutlu Akkozak ile AK Parti ve MHP mahalle sorumluluları katıldı.

Kızılcabölüklüler Vakfı kurucu başkanı Ertan Gürgün’ün açılış konuşmasını gerçekleştirdiği toplantıda Kızılcabölük adına görüşlerini belirtilen katılımcılar Kızılcabölük Platformu kurulması adına ortak bir paydada buluştu. Önümüzdeki günlerde belirlenecek platform temsilcileri ve başkanıyla birlikte Kızılcabölük adına yeni bir süreç başlamış olacak.

Kızılcabölük Belediye eski başkanı Osman Erkli; ” Unutulmamalı ki her şey daha iyi bir Kızılcabölük için. Kızılcabölük’ün mahalle olmasından sonraki süreçte hak ettiği yere yeniden gelmesi adına gerekli tüm çalışmaların yapılacağını belirterek tüm Kızılcabölüklü hemşerilerimiz adına Platformun hayırlı olmasını dileriz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 7 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 26Parçalı Bulutlu