REKLAMI GEÇ

Tavas Belediye Başkanı Akyol, Ankara’yı turladı

Tavas Belediye Başkanı Akyol, Ankara’yı turladı

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, ilçeye yapılacak ilgili yatırım ve planlanan projelerle ilgili Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ekim 2016 Pazar, 14:04

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, başkentteki temaslarına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi ziyaretle başladı. İlçede devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili Zeybekci’ye bilgi sunan Akyol, destek istedi.

Akyol’un bir sonraki durağı Adalet Bakanlığı oldu. Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar’la Tavas’ta yapılacak olan Adalet Sarayı hakkında görüşmelerde bulunan Akyol, AK Parti Denizli milletvekillerini de ziyaret etti.

Kalkınma Bakanlığı’nda görüşmelerde bulunan Akyol, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nda Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi ve Karayolları Düzenleme Genel Müdürü Saim İlçioğlu ile görüştü

Görüşmelerinin ardından bir açıklama yapan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, ilçede yapılacak yeni SGK binasının ihale aşamasına geldiğini, Karacasu kavşağındaki orman deposunun yer değişimi ve kavşak düzenlemelerinin hız kazanması yolunda önemli adımlar atıldığını söyledi.

Gece gündüz demeden Tavas için çalıştıklarını vurgulayan Akyol, “Bizim tek derdimiz Tavas’ımızın gelişimini hızlandırmak ve vatandaşlarımızın tüm yönleriyle modern ve işlerliği olan binalarda hizmet almasını sağlamak. Tavas’ımızı hepsi yeni inşa edilecek olan, kültür merkezi, olimpik yüzme havuzu, tenis kortu, adalet sarayı, SGK binası, gençlik merkezi ve daha nice hizmet binalarıyla 2023’e taşımak istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 7 22Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 7 24Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 9 26Açık