REKLAMI GEÇ

Akyol: Bakanımız yolumuzu aydınlatmaya devam edecek”

Akyol: Bakanımız yolumuzu aydınlatmaya devam edecek”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçişin ardından yeniden yapılandırılan kabinede yer almayan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye hemşerilerinden tam destek. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Tavasımızın evladı, gururumuz Nihat Zeybekci’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Akyol, Bakan Zeybekci’nin tecrübe, destek ve bilgilerini rehber edinmeye devam edeceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2018 Çarşamba, 15:11

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin açıklanan yeni kabinede yer almamasının yarattığı şok sürüyor. 61, 62, 63 ve 65. hükümetlerde Ekonomi Bakanı olarak görev yapan Zeybekci’nin yeni kabinede yer almaması, memleketi Tavas’ta da hayal kırıklığı yarattı.

HEMŞERİLERİNDEN TAM DESTEK
Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin yeni kabinede yer almamasının ardından sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile destek verdi.

Nihat Zeybekci’nin Denizli’ye, ülkeye ve Türk milletine canla başla hizmetkarlık ettiğine dikkat çeken Tavas Belediye Başkanı Akyol, 61, 62, 63 ve 65. hükümetlerde büyük bir başarıyla Ekonomi Bakanlığı yaptığını hatırlattı.

“Tavasımızın evladı, gururumuz Nihat Zeybekci’ye şahsım ve Tavasımız adına teşekkür ederim” diyen Başkan Akyol, “Bakanımızın engin tecrübe, destek ve bilgilerini kendimize rehber edinmeye devam edeceğiz. Tavasımız Bakanıyla gurur duyuyor” dedi.

Bakan Zeybekci’nin önemli bir değer olduğunu ifade eden Başkan Akyol, Denizli’ye ve ülkeye hizmetlerinin bundan sonra da devam edeceğini kaydetti.

Başkan Akyol, “Bakanımız Nihat Zeybekci’nin desteğiyle özellikle Denizli çok önemli kazanımlar elde etti. Denizli’nin her köşesinde Bakanımızın hizmetleri var. Halkının hizmetkarı olduğunu her adımda ortaya koyan Bakanımız, bundan sonra da hizmetlerine devam edecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 13
21 Nisan 2024 Pazar 4 18Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 6 22Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 27Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Çok Bulutlu