REKLAMI GEÇ

Tavas Belediyesi araç filosunu genişletti

Tavas Belediyesi araç filosunu genişletti

Tavas Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Filoya, biri sosyal ve kültürel işler, diğeri de ara sokaklarda biriken çöpleri gün boyu mobil olarak toplamak amacıyla kullanılmak üzere iki yeni araç dahil edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ekim 2017 Salı, 14:41

Tavas’ta dar sokaklarda çöplerin toplanabilmesi için yeni bir uygulama başlatıldı. Tavas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmaya başlanan yeni kamyonetle, gün içinde mahallelerde dolaşılarak, biriken çöpler toplanacak.

“VATANDAŞA EN HIZLI HİZMETİ VERİYORUZ”
Filoya yeni katılan araçların tanıtımında konuşan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Tavas’ın büyüdüğünü ve hizmetlerin genişlediğini belirterek, “İlçemizde her gün yenilikler oluyor. Tavas artık bir cazibe merkezi haline geldi. Gerek kamu gerekse belediye yatırımlarımızla ilçemizde çok ciddi bir ilerleme söz konusu. Bu da beraberinde yeni ihtiyaçları doğuruyor. Tavas Belediyesi olarak bu ihtiyaçlara en kısa sürede cevap vermek amacıyla yeni araçlarla yeni hizmet alanları açıyoruz. Bizim 3 büyük hedefimiz var: Yenilik, İlerle ve Büyüme. Her geçen gün hedeflerimizi gerçekleştirme yolunda yeni adımlar atıyoruz. Sokaklarımız tertemiz olsun, vatandaşlarımızın yüzü gülsün diye ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Bu anlamda hem Temizlik İşleri hem de Halkla İlişkiler Müdürlüklerimize iki yeni araç daha kazandırdık ” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 5 21Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 15
21 Nisan 2024 Pazar 4 20Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 21Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 9 28Parçalı Bulutlu