REKLAMI GEÇ

Tavas Belediyesi yeni fikirler için pano hazırlattı

Tavas Belediyesi yeni fikirler için pano hazırlattı

Tavas Belediyesi’nin kısa bir süre önce hayata geçirdiği “Bir Fikrim Var” Projesi kapsamında hazırlanan fikir panoları mahallelere asıldı. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, bu proje sayesinde Tavas’ın yeni fikirler ışığında gelişimine katkıda bulunacaklarını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2015 Cumartesi, 13:04

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, belediye hizmetleri konusunda halkın fikrini almak ve katılımını sağlamak amacıyla hayata geçirilen “Bir Fikrim Var” uygulaması ile ilgili bilgi verdi. Akyol, yapılan hizmetlerle ilgili bilgilerin yanı sıra, birim yetkilerinin iletişim bilgilerinin de yer aldığı “bilgilendirme panosu”na vatandaşlardan gelecek istek, fikir ve yeni projeler için “Bir Fikrim Var” kutusu yerleştirildiğini ve bunların 46 mahalleye asıldığını söyledi.

Bu uygulamayla hedeflerinin mahalleleri daha da güzelleştirmek, vatandaşların yaşam kalitesini ve konforunu yükseltmek, onlarda aidiyet duygusunu pekiştirmek olduğunu ifade eden Akyol, “Bu projeleri değerlendirerek hayata geçirmeyi amaçlıyoruz. Tavas sakinlerinin isteklerinin yetkililerce dikkate alınmasını sağlamak, vatandaşların Tavas’ın ihtiyaçları konusunda duyarlılıklarını artırmak, ayrıca Tavas’ın yeni fikirler ışığında gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 7 22Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 7 24Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 9 26Açık