REKLAMI GEÇ

Tavas Belediyesi’nden öğrencilere jest

Tavas Belediyesi’nden öğrencilere jest

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, TEOG ve üniversite sınavlarında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2015 Perşembe, 08:30

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’un başarılı öğrencilerle buluşmasına Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler de katıldı.

Ödül töreninde konuşan Başkan Akyol, Tavas’ın eğitim seviyesi yüksek bir ilçe olduğunu belirterek, bu başarıda öğretmenlerin, velilerin ve öğrencilerin önemli katkılarının olduğunu söyledi.

Başkan Akyol, “Geleceğin Türkiye’sini inşa edecek olan gençlerimizden beklentilerimiz oldukça yüksek. Bu gençlerimizin birçok başarıya daha imza atacaklarından da hiç kuşkumuz yoktur. Yeter ki bu gücün kendilerinde olduğunu bilsinler. Öğrencilerimizin bu başarısı kesinlikle tüm öğrencilerimizi mutlu etmiştir. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte diğer çocuklarımız da bu zirveye çıkmak için çaba sarf edecekler. Bütün öğrencilerimizi teşvik etmek açısından, başarılı öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz. Buradan tüm öğrencilerimize sevgilerimi iletiyor ve hayat boyu başarılarının devamını diliyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan da öğrencilerin gösterdiği başarının kendilerinin gelecekteki hedeflerini de belirleyeceğini ifade etti.

İlkhan, “Belediyemizin sergilemiş olduğu bu duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizlere her daim desteğini sürdüren Belediye Başkanımıza da ayrı teşekkür ediyorum. Bizler çocuklarımıza değerli olduklarını hissettirmeliyiz. Ben aileleri ile birlikte tüm yavrularımıza başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından farklı okullarda başarılı olan 39 öğrenciye ödülleri verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 25Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 8 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 27Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 11 26Parçalı Bulutlu