REKLAMI GEÇ

Tavas Belediyesi’nden örnek 1 Mayıs kutlaması

Tavas Belediyesi’nden örnek 1 Mayıs kutlaması

Tavas Belediyesi çalışanları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde bir araya geldi. Kızılcabölük Mesire Alanı’nda, piknik için buluşan çalışanlar mangal yakıp doyasıya eğlendiler. İşçilerin bayram coşkusuna Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol da eşlik etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2018 Çarşamba, 12:18

Tavas’ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü çok özel etkinlikler ile kutlandı. Tavas Belediyesi çalışanları da Kızılcabölük Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen buluşmaya katıldı.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’un da yalnız bırakmadığı işçiler mangal yakıp piknik yaptı, oyunlar oynadı, gönüllerince eğlendi.

Piknik, dayanışma ve kaynaşma havasında devam ederken çalışanlar ve aileleri hazırlanan oyunlarla (sandalye kapmaca, halat yarışı, çuval yarışı, ip atlama yarışı) eğlendiler. Yağmur altında geçen piknik yağmurun açmasıyla devam etti.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol da işçilerin oyunlarına eşlik etti, bayram coşkusuna ortak oldu. Çalışanlar oyunlarla çocukluklarına geri döndü.

Oyunların sonunda kazanan yarışmacılara hediyelerini Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol verdi. Ayrıca çocuklara kitap ve çeşitli hediyeler verildi.

Kaynaşma ve dayanışma pikniğinde bir arada olmayı arzuladıklarını belirten Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Bugünün adı üzerine emek ve dayanışma gününde tüm çalışanlarımızla bir araya gelmeyi planladık. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Bu ailenin bir parçası olmaktan ben çok memnunum ve mutluyum. Tavas’ın 1700 km2’lik alanında gece gündüz demeden hizmet eden, tepeden tırnağa kurumsallaşmayı hep birlikte başlattığımız iş arkadaşlarıma, görev arkadaşlarıma bugünü aileleriyle birlikte katılarak daha anlamlı hale getirdikleri için kendilerine ve ailelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Tavas Belediyesi’nin organize ettiği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri akşam saatlerine kadar devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 8 26Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 12 24Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 6 23Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 8 27Az Bulutlu