REKLAMI GEÇ

Tavas Belediyesi’nden toplu açılış

Tavas Belediyesi’nden toplu açılış

Tavas Belediyesi’nde toplu açılış töreni gerçekleştirildi. Belediye bünyesinde oluşturulan beyaz masa ve iki okulun bahçesine kurulan halı sahaların açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da katılımı ile yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2016 Çarşamba, 17:37

Açılış töreninde konuşan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, belediye bünyesinde oluşturulan beyaz masanın halka hizmet götürmede önemli bir unsur olacağını belirterek, çocukların da spor yapabilmeleri için iki okulda halı sahayı yaptıklarını söyledi.

denizli-tavas-toplu-acilis-1

Başkan Akyol, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan bizden hiçbir zaman yardım ve desteğini esirgemedi. Başkanımızın 121 dev projesi kapsamında bölgemizde 18 kalemde 75 farklı alanda hizmetleri devam ediyor” dedi.

BU KUTLU YÜRÜYÜŞÜ ENGELLEMEK İSTEYENLER VAR
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ülkenin önemli günlerden geçtiğini belirterek, “15 Temmuz ülkenin yükselişini engellemek, önceden yaptıkları gibi diz çöktürmek, emir alan ülke haline getirmek amacıyla ülkemde benim gözbebeğim Mehmetçiğimin o şerefli üniformasını giymiş azılı teröristler, hem beynini hem de ruhunu satmıştır. Geçmişte yine darbe günlerinde rahmetli Adnan Menderes’i şehit vermiştik. Bugün O, şer odakları aynı şeyi yapmak istediler. Fakat hesap etmedikleri bir şeyler oldu. Yüce Allah’ın tecellisi ve milletimin iradesi onlara dur dedi. 208 şehidimiz var. Mekânları cennet olsun. Bizler şehitlerimizi unutmayacağız ve unutturmayacağız. Canları pahasına bu vatanı savunan şehitlerimizin adına hizmet destanlarını sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelasını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ve protokol üyeleri birlikte kesti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 13
21 Nisan 2024 Pazar 4 18Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 6 22Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 27Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Çok Bulutlu