REKLAMI GEÇ

Tavas, kent ormanına kavuşuyor

Tavas, kent ormanına kavuşuyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 120 bin metrekare alanda hizmet verecek Tavas Kent Ormanı projesinde sona geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2018 Cumartesi, 17:20

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de yeşil alan yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçireceği mesirelik alanlardan bir tanesi olan Tavas Kent Ormanı’ndaki çalışmalarda sona gelindi.

Vatandaşların doğa ile içe içe olmasına imkan sağlayacak Tavas Kent Ormanı’nın 120 bin metrekare alanda hizmet vereceği ifade edilirken, bölgede restoran, mescit ve çocuk oyun alanları ile gezinti ve yürüyüş yolları, ayrıca dinlenme ve piknik alanları bulunacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent genelinde sürdürülen park ve mesirelik çalışmalarıyla daha yeşil bir Denizli için proje üretmeye devam ettiklerini belirtti. Başkan Osman Zolan, “Kent merkezinde ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ demiştik. Şükürler olsun verdiğimiz sözleri tutmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Tavas Kent Ormanı ile bölgenin ve Denizli’nin yeni ve ferah bir yeşil alana daha kavuştuğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Tavas Kent Ormanı’nda çalışmalarımızda sona geldik. Kısa bir süre sonra hizmete açacağız. Burada hemşehrilerimiz temiz havada sağlıklı ve güzel bir şekilde vakit geçirecek. Tavas’ımızın ve şehrimizin sosyal yaşamına yeni bir nefes, yeni bir alternatif olacak. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 7 22Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 7 24Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 9 26Açık