REKLAMI GEÇ

Tavas Meclisi ilk toplantıyı yaptı

Tavas Meclisi ilk toplantıyı yaptı

Tavas Belediye Meclisi, 2018 yılının ilk toplantısını Turhan Veli Akyol başkanlığında gerçekleştirdi. Başkan Akyol, 2018’de hayata geçirecekleri projeleri anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ocak 2018 Perşembe, 11:19

Gündem maddelerine geçilmeden önce meclis üyelerinin yeni yılını kutlayan Başkan Akyol, 2018’de hayata geçirilecek projeleri ve ilçe ile ilgili önemli gelişmeleri paylaştı. Açılacak olan Sağlık Meslek Yüksek Okulu müdürünün atamasının gerçekleştiğini ifade eden Akyol, “450 öğrenci kapasiteli olarak yapılacak KYK yurdu için son aşamaya geldik. Türkiye’nin stratejik yatırımlarının başında gelen yenilenebilir enerjide de büyük bir başarıya imza attık. 1 MW gücünde güneş enerji projemizle 2018 yılı mayıs ayı içinde elektrik üretimine başlayacağız” dedi.

Tüm meclis üyeleriyle ekip ruhu içinde, senkronize çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Akyol, “Tavas, her yönüyle değişim ve gelişim süreci yaşamaktadır. Bu gelişimi hep birlikte Tavas için çalışan bu Mecliste aldık. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Akyol’un konuşmasından sonra 12 maddelik meclis gündemi değerlendirilerek karara bağlandı.

Toplantıda, Tavas Belediye Meclisi Denetim Komisyonu Üyeleri de belirlendi. Kapalı zarf usulü yapılan oylama sonunda Metin Kocabatmaz, Sevim Tahancalı, Ramazan Beket, İsmail Taşkıran ve Süleyman İsen denetim komisyonuna seçildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 5 22Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 6 21Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 6 25Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 7 25Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu