REKLAMI GEÇ

TAVAS MYO 7 MADALYA İLE DÖNDÜ

TAVAS MYO 7 MADALYA İLE DÖNDÜ

PAÜ Tavas Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı öğrencileri,“4. Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması”nda, 1 altın, 5 gümüş, 1 bronz madalya ve Merit ödüllerini kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2014 Pazar, 11:15

Alanya Belediyesi’nin düzenlediği 4. Altın Kepçe Uluslar arası Yemek Yarışması’na katılan Tavas Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı öğrencilerinden Mehmet Şahin, yılın altın öğrencisi ödülünü aldı. Yarışmaya “Rama Tatlısı”yla katılan Ceren Çömrü, Kübra Göktaş, Perihan Günay ile Mert Karaman ve Mayir Mert “Aminas Balık Yemeği”yle Gümüş madalya kazandı.

Gamze Asral Uzakdoğu ve Asya yemekleri dalında bronz madalya aldığı Altın Kepçe Uluslar arası Yemek Yarışması’nda Yöresel Tencere yemekleri dalında ise Mert Şahin Merit ödülünü aldı.

Elde edilen başarıdan mutluluk duyduklarını dile getiren Tavas Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ramazan Gökçe, “Yeni program olmasına rağmen aşçılık bölümü öğrencilerimiz hocaların nezaretinde güzel ve barı ortaya koyuyorlar. Geçen yılda Manavgat Uluslar arası Yemek Yarışması ve Fethiye Şef Mavi Yarışmasında derece aldılar. Bu yılki başarıların ve geçen yılki başarıların tesadüf olmadığını düşünüyorum” dedi.

PAÜ Tavas Meslek Yüksek Okulu Aşçılık programı öğrencilerini yarışmalara hazırlayan Öğretim Görevlisi Ercan Şenlikci ise,duygularını “Okulumuza gelen bütün öğrencileri yarışmaya gidercesine bilgiler öğretiyoruz. Geçen yıl, bu yıl madalyaları getirdiğimiz gibi, önümüzdeki yıl daha fazlasını Tavas’ımıza madalyaları getireceğimize inanıyorum” sözleriyle dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 25Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 8 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 27Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 11 26Parçalı Bulutlu