REKLAMI GEÇ

Tavas TOKİ’lere kavuşuyor

Tavas TOKİ’lere kavuşuyor

Tavas Kızılcabölük ve Yenimahalle’de yapımına başlanan TOKİ konutlarında sona yaklaşıldı. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, ilçeye değer katacak yeni yaşam alanlarının oluşturulduğun söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2017 Salı, 13:37

Tavas’ta yeni yaşam alanları oluşturacak TOKİ konutlarında son aşamaya geldi. Kızılcabölük ve Yenimahalle’de 112’şer konut ve birer işyeri tamamlanmak üzere. TOKİ konutlarıyla birlikte altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları da devam ediyor.

“TAVAS HIZLA GELİŞİYOR”
Tavas’ın hızla geliştiğini belirten Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Biz göreve geldiğimiz ilk gün, plan ve projelerimizi belirledik ve o doğrultuda hareket ettik. Bunlardan en önemlisi de kurumlarla koordineli çalışıp, Tavas’ın yıllardır süren temel ihtiyaçlarını belirleyerek hepsini kısa vadede bitirmekti. Gayretlerimizin meyvelerini birer birer toplamaya başladık” dedi.

“EV SAHİBİ OLACAKLAR EN KISA ZAMANDA SICAK YUVALARINDA”
Ev sahibi olmak isteyenlerin şimdiden belediyeye gelerek heyecanlarını paylaştıklarını anlatan Başkan Akyol, “İnsanlar uygun fiyata yıllarca hayalini kurdukları evlerinin sahibi olacaklar. Buna birazcık bile vesile olabildiysek ne mutlu bize. TOKİ ile birlikte Tavas’ta yeni bir pencere açıyoruz. Ev sahibi olmayan alt gelir grubu vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi olacak. Yine 3+1 sosyal konutlarla da vatandaşlarımız, kendi bütçelerine uygun ev sahibi olabilecekler” dedi.

TOKİ projesiyle, peyzajı, mimarisi ve sosyal donatılarıyla nitelikli sosyal çevre imkânı sunacağını, aynı zamanda ilçeye değer katacak yeni bir yaşam merkezi oluşacağını dile getiren Başkan Akyol, “Emeği geçen başta Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’a ve projeye sahip çıkan tüm Tavaslı hemşerilerime sonsuz saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Tavaslılara şimdiden hayırlı uğurlu olsun “dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 25Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 8 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 27Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 11 26Parçalı Bulutlu