REKLAMI GEÇ

TAVAS ZABITASI ÖRNEK OLDU

TAVAS ZABITASI ÖRNEK OLDU

Tavas’ta yürümekte zorlanan yaşlı kadını evine bırakan zabıta görevlileri ilçenin kalbini fethetti. Başkan Akyol personelini kutladı, davranışlarını örnek olarak gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mart 2018 Perşembe, 14:03

Tavas’ta rutin görevleri sırasında yaşlı bir kadının yürümekte zorlandığını fark eden zabıta ekipleri örnek bir davranışa imza attı.

Vakıf Mahallesi’ndeki kontroller sırasında yaşlı kadını fark eden ekipler önce kadına destek oldu, ardından belediyeye ait araçla evine kadar bıraktı. Çevredeki vatandaşların da takdirini toplayan zabıta ekipleri ilçede günün konusu oldu.

Durumu öğrenen Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol da çalışma arkadaşlarını tebrik etti.
Halkın huzur ve refahı için çalıştıklarını söyleyen Başkan Akyol, “Zabıta deyince insanların aklına sürekli denetim yapan cezai işlem uygulayan görevli profili gelebilir ama bizim öncelikli görevimiz insanların işlerini kolaylaştırmak” dedi.

Belediye görevlilerin birim gözetmeksizin halkın işlerini kolaylaştırmakla yükümlü olduklarını kaydeden Başkan Akyol, “Yaşlılar, engelliler bizim en önceliğimizdir. Onlara sahip çıkmalıyız. Engelli dostu belediye olarak, engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran olumsuzlukları kaldırmak ve yaşlılara yardımcı olmak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürmekteyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 8 24Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 8 22Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 5 21Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 16Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 4 20Parçalı Bulutlu