REKLAMI GEÇ

Tavas’ın röntgeni çekiliyor

Tavas’ın röntgeni çekiliyor

Tavas Belediyesi, tüm mahallelerin güçlü ve zayıf yönleri, fırsatları ve tehditlerini tespit edecek, yol haritası belirleyecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2014 Perşembe, 09:21

Tavas Belediyesi, tüm mahallelerin durumunu belirlemek için çalışma başlattı. Çağdaş değerlendirmelerde sıklıkla kullanılan Güçlü ve Zayıf Yönler, Fırsatlar ve Tehditler (GZFT) Analizini 50 mahallede uygulamak için çalışma başlatan belediye,ilk mahallelerin analizini hazırladı.

HER MAHALLE İÇİN YAPILACAK
Swot Analizi diye de bilinen, resmi kurumlardan özel şirketlere kadar çağdaş analizlerde sıklıkla başvurulan yöntem sayesinde Tavas’ın büyükşehir olduktan sonraki ilk röntgeni de çekilmiş olacak. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ile belediye meclis üyeleri ve daire müdürlerinin tamamının katıldığı analizin ilki, beldeden mahalleye dönüşen Karahisar’da yapıldı.

BİLGİLER DERLENECEK
Analiz ekibi Altınova ve Ebecik mahallelerinde de yaptığı analizde, bölgenin güçlü ve zayıf yönleri, fırsatları ve tehditleri kayıt altına alınıyor.Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, çalışma ile ilçenin sorunlarından eksiklerine, cazibe merkezlerinden ekonomisine kadar tüm bilgilerini bir arada toplamayı amaçladıklarını söyledi.

İLÇENİN FOTOĞRAFI ÇEKİLİYOR
Akyol, “Yaptığımız çalışmayı her mahalle için ayrı ayrı yapacağız ve ardından değerlendirmeye tabi tutacağız. Böylelikle bir fotoğraf çekmiş olacağız ve bu fotoğrafa bakarak yol haritası belirleyeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 7 22Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 7 24Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 9 26Açık