REKLAMI GEÇ

Tavas’ta fırın denetimi

Tavas’ta fırın denetimi

Tavas Belediyesi zabıta ekipleri, yaklaşan Ramazan öncesi ekmek ve pide fırınlarına yönelik denetimler başlattı. Fırınlar, hijyen ve gramaj denetimlerine tabi tutuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2016 Salı, 09:49

Yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle ekmek ve pide fırınlarına yönelik denetimler gerçekleştiren Tavas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı, çıkan ekmeklerin gramajlarının doğru olup olmadığını ve genel temizlik kontrolü yaptı.

Halk sağlığını korumak için fırınlarda rutin kontroller yaptıklarını belirten Zabıta Müdürü Yahya Konyalı, “Vatandaşlarımızın daha iyi, kaliteli hizmet alabilmeleri, sağlıklı ve temiz ekmek yiyebilmeleri için fırınlarda rutin olarak denetimler gerçekleştiriyoruz. Ramazan’ın da yaklaşması nedeniyle denetimlerimizi biraz daha sıklaştırdık. Vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini dikkate alıyoruz. Özellikle gramaj ve hijyen konusunda çok hassasız. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimizdir. Kurallara uymayan fırın ve imalathanelerin tamamını istenilen standartlara getirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kurallara uymayan halkımızın sağlığını hiçe sayan işletmelere ise gerekli cezalar uygulanacaktır. Belediye olarak bu tür denetimlerimiz aralıksız olarak devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 7 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 26Parçalı Bulutlu