REKLAMI GEÇ

Tavas’ta fırınlar denetlendi

Tavas’ta fırınlar denetlendi

Tavas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ekmek ve pide fırınlarında hijyen ve gramaj denetimi yaptı. Kurallara uymayanlar uyarıldı, standart çalışanlara teşekkür edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Şubat 2016 Çarşamba, 09:23

Tavas Belediyesi zabıta ekipleri ilçe genelinde faaliyet yürüten fırınlara yönelik denetimler gerçekleştirdi. Fırınlarda hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı, ekmeklerde gramajların tam olup olmadığı kontrol edildi.

tavas-firin-denetim-ic

Halkın sağlığını korumak için fırınlarda rutin kontroller yaptıklarını belirten Zabıta Müdürü Şükrü Güçer, “Halkımızın sağlığını korumak için fırınlarda rutin olarak denetimler gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini dikkate alıyoruz. Özellikle gramaj ve hijyen konusunda çok hassasız. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimiz. Kurallara uymayan fırın ve imalathanelerin tamamını istenilen standartlara getirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kurallara uymayan işletmelere ise gerekli cezalar uygulanacaktır. Belediye olarak bu tür denetimlerimiz aralıksız olarak devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 25Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 8 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 27Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 11 26Parçalı Bulutlu