REKLAMI GEÇ

Tavas’ta kahvehaneciler buluştu

Tavas’ta kahvehaneciler buluştu

Tavas’ta faaliyet yürüten kahvehaneciler bir araya geldi. İşletmelerde uyulması gereken kuralların masaya yatırıldığı toplantıda yaşanan sorunlar ve çözüm yolları tartışıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Şubat 2016 Salı, 10:10

Tavas Belediyesi’nde düzenlenen toplantıya, Garnizon Komutanı Jandarma Yzb. Veysel Aksoy, Tavas Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, İlçe Tarım Müdürü Nurdoğan Yaşar, İlçe Toplum Sağlığı Sağlık Memuru Ethem Soyuçok, Ruhsat Denetleme Müdürlüğü adına Muammer İslikaye, Zabıta Müdürü Şükrü Güçer, Kahveciler Odası Genel Sekreteri Mustafa Elmallı ve kahvehane işletmecileri katıldı.

Kahvehanelerde temizlik, hijyen, kumar oynatılmaması ve sigara içilmemesi hakkında kahvehanecilere uyarılarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, “Vatandaşlarımızın toplu olarak bulundukları ortamlarda rahat etmeleri ve sağlıklı bir ortamda vakit geçirmeleri bizim için çok önemlidir. Bu nedenle kahvehaneci kardeşlerimize çok iş düşüyor. Bizler esnafımızın işlerini kanun ve kurallar çerçevesinde rahatça icra edebilmeleri için elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.

Kahvehaneciler Odası Genel Sekreteri Mustafa Elmallı, toplantının verimli geçtiğini belirterek, Tavas Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 8 25Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 5 23Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 15Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 4 22Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 24Çok Bulutlu