REKLAMI GEÇ

TAVAS’TA OKULLARA DESTEK

TAVAS’TA OKULLARA DESTEK

İlçedeki okulların hamisi olan Tavas Belediyesi desteğini sürdürüyor. Belediye ekipleri, okul bahçe ve çevrelerinde oyun alanları oluşturuyor, peyzaj düzenlemesi yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Kasım 2015 Salı, 11:29

Tavas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı park bahçeler ekipleri tarafından ilçe merkezindeki Hakimiyet İlkokulu bahçesine çocukların oynayabileceği oyun grupları yerleştirildi. Ayrıca çocukların yaratıcılığı ve gelişimlerini iyi yönde etkileyecek olan oyun alanına ince kum dökülerek doğal bir ortam sağlandı ve parkın kenarları bordür taşları ile çevrildi.

Eğitim kurumlarına destekleri ile ilgili açıklama yapan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Okulların Hamiliği Projesi kapsamında okullarımıza her türlü desteği vermeye devam ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde hayata hazırlamak, özgüveni yüksek, kendinden emin nesiller yetiştirmek için üzerimizde büyük bir sorumluluk var. Bu sorumluluğun bilincinde olduğumuz için eğitim-öğretim ve okul dendiği zaman bizde akan sular duruyor. Çocuklarımızı geleceğe hazırlama noktasında elimizden gelen desteği sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 7 22Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 7 24Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 9 26Açık