REKLAMI GEÇ

Tavas’ta zabıta haftası kutlandı

Tavas’ta zabıta haftası kutlandı

Tavas Belediyesi düzenlediği etkinlikle Zabıta Haftası’nın 189. Yıldönümü’nü kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Eylül 2015 Cuma, 12:01

Her yıl 01-07 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası’nın 189. Yıldönümü dolayısıyla, Tavas Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen kutlama programına Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, Zabıta Amiri Şükrü Güçer, Zabıta Müdürlüğü personeli ve birim müdürleri katıldı.

denizli-tavas-turhan-veli-akyol-zabita-haftasini-kutladi-ic-1

Vatandaşların daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşaması için zabıtanın önemine değinen Başkan Akyol, ” 1826 yılında kurulan Zabıta Teşkilatı’nın bu yıl 189’ncu kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Zabıta, genel düzen ve güveni korumakla görevli bir kolluk birimidir. Belediye hizmetlerinin güvenliğini sağlayan, kamu düzenini koruyan, toplumda güvenlik, dirlik ve sağlık şartlarının bozulmaması amacıyla görev yapan Zabıta teşkilatımız, aynı zamanda şehirle alakalı alınan karar ve yasaları da uygulayan bir kolluk gücüdür. İlçe halkının huzurunu, kamu düzenini sağlamak ve şehri daha yaşanılır bir hale getirmek amacı için görev yapan zabıtanın, kamu hakkını koruma yönünde çok daha titiz davranması gerekir. Zabıta ekipleri hetorojen bir ortamda görev yapmaktadır. Bunun için devamlı olarak genel kültürünü, usul ve üslubunu geliştirmesi konusunda hassas ve özverili davranmalıdır” dedi.

denizli-tavas-turhan-veli-akyol-zabita-haftasini-kutladi-ic

Tavas Belediyesi Zabıta Amiri Şükrü Güçer, yaptığı konuşmada, “Zabıta teşkilatı, toplumun sağlığı, huzuru ve dirliğinin korunmasında hayati öneme sahip müesseselerin başında gelmektedir. Belediye Başkanımız Sayın Turhan Veli Akyol’un verdiği destekle çok önemli çalışmalara imza atıyoruz. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından başka bir kuruma görevlendirilmesi çıkan Zabıta Memuru Hayrul Şen’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Teşekkür Belgesi ve hediye verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 25Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 8 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 27Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 11 26Parçalı Bulutlu