REKLAMI GEÇ

Tavas’tan birlik mesajı

Tavas’tan birlik mesajı

Tavas Belediye Meclisi, Ağustos ayı meclis toplantısını Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol başkanlığında gerçekleştirdi. Meclis’te birlik mesajları verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2016 Cuma, 13:34

Tavas Belediye Meclisi Ağustos dönemi toplantılarına başladı. Turhan Veli Akyol başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişimi damgasını vurdu.

Meclisin açılışında konuşan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Türkiye Cumhuriyeti demokrasisine karşı yapılan hain darbe girişimini lanetlediklerini ifade etti.

Başkan Akyol, “Bu hain saldırının başladığı saatten itibaren Tavas en küçüğünden en büyüğüne kadar topyekün duruşuyla ve görüşüyle safını tutmuştur. Meydanları boş bırakmamıştır. İşin başından buyana bizlerle hep beraber olan tüm siyasi parti temsilcilerimiz, STK’larımız çok ciddi bir duruş sergilemişlerdir. Kendilerine teşekkür ediyorum. Hain terör örgütü FETÖ ve destekçileri hukuk çerçevesinde hak ettikleri cezanın en ağırıyla cezalandırılacaklardır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi adına söz alan Meclis Üyesi Süleyman İsen, hain darbe kalkışması gerçekleşmiş halinde ülkenin 100 yıl geriye gideceğini belirterek, “Vatanımızın menfaatine ters düşecek olan bütün hainliklerin karşısındayız. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet var olacaktır. Allah’ım bizleri bir daha böyle zor imtihanlarla sınamaz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak yapılanları tekrar tekrar kınıyoruz” dedi.

Hain kalkışmayı kınadıklarını belirten Cumhuriyet Halk Partili belediye meclis üyesi İsmail Taşkıran da, 15 Temmuz gecesi yapılan kalkışmanın Türkiye üzerinde oynanan bir oyun olduğunu kaydetti.
Taşkıran, “Darbeler her zaman kaybettirmiştir. Bir kez daha bu hain saldırıyı kınıyor ve lanetliyoruz. Ülkemizin, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda ileriye götürülmesini temenni ediyorum” dedi.

AK Parti adına söz alan meclis üyesi Hüseyin İnamlık ise milli birlik ve beraberliği bozmaya hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirterek, “Gün Milli Birlik ve beraberlik günüdür. 15 Temmuz darbe girişimine vesile olanların hepsini kınıyor ve lanetleniyorum. Ülkemiz için kara bir geceydi. Memleketimizin refahı ve geleceği için dik duruşumuzu sürdürmeliyiz. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum” dedi.

Darbe girişiminin kınandığı konuşmaların ardından Tavas Belediye Meclisi gündeminde yer alan maddeleri görüşmeye geçti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 25Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 8 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 27Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 11 26Parçalı Bulutlu