REKLAMI GEÇ

Tavas’tan geçecekseniz dikkat

Tavas’tan geçecekseniz dikkat

Tavas’ın Muğla karayolu geçişindeki yol çalışmalarında sona gelindi ama bazı bölgelerdeki tek şeritler sürücüleri zorluyor.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2014 Cuma, 10:38

Özellikle yaz aylarında trafiğin çok yoğun olduğu Denizli-Muğla arasındaki karayolunda, yapım ve genişletme çalışmaların sürmesi bazı bölgelerde sürücüleri zorluyor. Karayolları’nın, Tavas içindeki yolda başlattığı çalışma da tehlikeli bölgelerden birini oluşturuyor. Özellikle Sanayi Sitesi ile Karacasu kavşaklarındaki tek şerit uygulaması, zaman zaman trafikte sıkışıklığa neden oluyor.

SİNYALİZASYON LAZIM
Geçtiğimiz hafta Tavas’ı ziyaret eden Vali Abdülkadir Demir de çalışmalar bitinceye kadar bölgede ek güvenlik alınması talimatını verdi. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’un “Sinyalizasyon yapılması gerekiyor ama Karayolları, inşaat tamamlanıncaya kadar yapamayacağını söyledi. Biz de Büyükşehir Belediyesi’yle temasa geçtik” dedi.

VALİ’DEN TALİMAT
Vali Demir ise bölgede hem Karayolları hem de emniyet ekiplerinin önlemini artırması talimatını verirken, “Karayolları, inşaatın kısa sürede biteceğini söylüyor. Ancak özellikle hafta sonlarında trafik burada yoğunlaşıyor. Biz de böyle durumlar için trafik polisleri ile kavşağın güvenliğini sağlayacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 13
21 Nisan 2024 Pazar 4 18Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 6 22Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 27Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Çok Bulutlu