REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak’ın Bozdağ’da kayak keyfi

Vali Altıparmak’ın Bozdağ’da kayak keyfi

Denizli’nin “İkinci Beyaz Cenneti” olarak bilinen Bozdağ Kayak Merkezi, kar yağışlarının ardından kayak severleri ağırlamaya başladı. Hafta sonu merkezin ziyaretçilerinden biri de Vali Ahmet Altıparmak oldu. Vali Altıparmak merkezi ziyaret etti, genç sporcularla kayak yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ocak 2017 Pazar, 16:43

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve Tavas Kaymakamı Osman Varol ile birlikte Bozdağ Kayak Merkezine giden Vali Ahmet Altıparmak, Kayak Federasyonundan gelen temsilciler ve GEKA tarafından desteklenen “Maviden Beyaza Denizli Bozdağ” Projesi kapsamında kayak yapan öğrencilerle bir araya geldi.

Bozdağ’ın eşsiz görsel güzelliği eşliğinde kayak yapan Vali Altıparmak, Bozdağ Kayak Merkezi’nin Ege’de kış sporunun merkezi konumunda olduğunu söyledi.

Pistlerin kayak yapmaya elverişli olduğuna dikkat çeken Vali Ahmet Altıparmak, “Tavas’ta bulunan Bozdağ Kayak Merkezi, yoğun kar yağışı sonrası kayak sporunu seven vatandaşlarımızın akınına uğruyor. Burası Ege Bölgesi’nin önemli kayak merkezi konumuna gelmiş durumda. Kayak yapılan pistler, sosyal tesis ve doğa güzellikleri kayak merkezimizi kış sporu için cazip hale getiriyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 5 21Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 15
21 Nisan 2024 Pazar 4 20Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 21Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 9 28Parçalı Bulutlu