REKLAMI GEÇ

Vali Karahan Tavas’ı ziyaret etti, efe kıyafeti giydi

Vali Karahan Tavas’ı ziyaret etti, efe kıyafeti giydi

Vali Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Tavas’a gitti. Kamu kurumlarını, hastane ve okulları ziyaret eden Vali Karahan’a Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol tarafından efe kıyafeti hediye edildi. Vali Karahan, efe kıyafetini giydi, kılıç kuşandı, poz verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ekim 2017 Çarşamba, 16:25

İlçe ziyaretlerini sürdüren Vali Hasan Karahan’ın son durağı Tavas oldu. İlçe gezisine Kaymakamlık ziyaretiyle başlayan Vali Karahan, Kaymakam Recep Öztürk’ten genel durum ve kamu yatırımları hakkında brifing aldı.

MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
Vali Karahan, kaymakamlık ziyaretinin ardından Tavas Yeni Cami Konferans Salonu’nda muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya, Vali Hasan Karahan’ın yanı sıra Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, kamu kurumlarının müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Kamu kurumlarının yetkililerinin ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi vermesinin ardından muhtarlar mahallelerinde yaşanan sıkıntı ve sorunları anlattı, taleplerini konunun muhataplarına iletme imkanı buldu. Vali Karahan, muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Toplantının ardından Tavas Özay Gönlüm Fen Lisesi’ne geçen Vali Hasan Karahan, burada sınıfları dolaşarak öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Karahan, öğretmenlerle de görüşerek sorunlarını dinledi.

EFE KIYAFETİ GİYDİ
Vali Karahan daha sonra Tavas Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Turhan Veli Akyol ve belediye personeli tarafından karşılanan Vali Karahan, Başkan Akyol’dan belediyenin ilçede yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Turhan Veli Akyol burada Vali Hasan Karahan’a Tavas efe kıyafeti hediye etti. Vali Karahan, efeler diyarı Tavas’a özgü efe kıyafetini giydi, Başkan Akyol’a teşekkür etti.

Tavas ilçe ziyaretinde Tavas Devlet Hastanesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Karahan, hastanede tedavi gören vatandaşlara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti, emniyet güçlerine de başarı temennisinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 5 22Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 6 21Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 6 25Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 7 25Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu