REKLAMI GEÇ

Vali Kocatepe Tavas’ta

Vali Kocatepe Tavas’ta

Vali Şükrü Kocatepe, Tavas’ı ziyaret etti, devam eden yatırımları yerinde inceledi. yapımı devam eden hükümet konağı ve emniyet müdürlüğü binalarını inceleyen Vali Kocatepe, 100 yataklı Tavas Devlet Hastanesi’nin gelecek ay hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2016 Cuma, 09:52

Vali Kocatepe’ye Tavas ziyaretinde Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy eşlik etti. Yapılan devlet yatırımlarını yerinde inceleyen Vali Kocatepe, yetkililerden yatırımların son durumu hakkında bilgi aldı.

Tavas Devlet Hastanesi inşaatını gezen Vali Kocatepe ve beraberindeki heyet, yetkililerden hastane hakkında bilgi aldı. 100 yatak kapasiteli yaptırılan Tavas Devlet Hastanesi’nin önümüzdeki ay tam kapasite ile halkın hizmetine açılması planlandığı belirtildi.

Vali Kocatepe daha sonra yatırım programına alınan ve önümüzdeki aylarda yapımına başlanacak olan Hükümet Konağı alanında da incelemelerde bulundu. Mevcut kaymakamlık binasının yıkılarak yerine Hükümet Konağı ve Adliye Sarayı’nın yapılacağı bölgeyi gezen Vali Şükrü Kocatepe, inşaatın tamamlanmasının ardından bahçe peyzaj düzenlemesinin vatandaşların da kullanabileceği şekilde tefriş edilmesi talimatını verdi.

Yapımı devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında da incelemelerde bulunan Vali Kocatepe, burada yetkililerden bilgi aldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 5 21Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 15
21 Nisan 2024 Pazar 4 20Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 21Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 9 28Parçalı Bulutlu