REKLAMI GEÇ

Annenizin eşsiz kokusu kadar güzeller

Annenizin eşsiz kokusu kadar güzeller

Anneler Günü’nde, anneye sunulacak özel hediye seçeneklerinden biri de parfüm. Kamil Parfümeri’de hem ürün hem de fiyat seçenekleriyle mutlaka annenize layık, kesenize uygun bir alternatif bulabilirsiniz.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2014 Cuma, 10:29

Anneler Günü’nde kalıcı bir hediye mi almak istiyorsunuz? O zaman Kamil Parfümeri’ye uğramanızda fayda var. Birbirinden güzel yüzlerce seçenek arasından, annenize en uygun parfümü bulacağınıza eminiz. Ayrıca Anneler Günü kampanyası, fiyatları son derece cazip hâle getiriyor. İşte, hem kaliteli, hem hesaplı o ürünler…

ic-1

Lacoste, Lacoste pour Femme
Tutkulu ve ılık bir koku olmasının yanında çekici ve hissedilmeyi seven bir parfümdür. Üst notalarında biber, ambrette, çekirdeği yağı ve bergamot; orta notalarında gülhatmi, kediotu ve yasemin çiçekleri; alt notalarında ise gaiac ve erz ağaçları ile misk kullanılmış olan bu parfüm gün boyu kalıcılığını korumaktadır.

ic-2

Giorgio Armani, Diamonds
Lychee ve ahududunun meyvemsiliğini üst notalarda; gül, frezya ve vadi zambağının esintilerin orta notalarda; vetiver, sedir ağacı, paçuli ve vanilyanin zarifliğini alt notalarda birleştiren Diamonds, nefes kesici.. Giorgio Armani Diamonds, sıcak esintileriyle teninize baştan çıkarıcı bir etki yaratarak çarpıcılığınızı ön plana çıkarır.

ic-3

Calvin Klein, CK One Shock Woman
Üst notalarında şakayık, haşhaş, çarkıfelek çiçeği; orta notalarında böğürtlen, çikolata, nergis, yasemin ve alt notalarında vanilya, kehribar, silhat, misk olan Calvin Klein CK One Shock, teninizi tatlı meyvelerin ve kakaonun çiçekleriyle bezerken, ardınızda vanilyayla okşanmış anılar bırakıyor.

ic-4

Cacharel, Amor Amor Forbidden Kiss
Cacharel’den yasak aşkın yasak öpücüğü kadar kışkırtıcı ve unutulmaz bir parfüm Amor Amor Forbidden Kiss, aşkın tanımını yeniden yapıyor. Üst notalarda greyfurt, mandalina, pembe biber; orta notalarda Frangipani çiçeği, kahve; alt notalarda vanilya, misk ve odunsu notalar yer alan bu eşsiz parfüm vazgeçilmeziniz olacak.

ic-5

Lancome, Miracle Femme
Lancome Miracle, mucizelerle dolu hayatın güzel ve umut veren bir yansımasıdır. Sizi gerçekten de asalet, güzellik ve çekicilik ile buluşturmaktadır. Kadının çok renkli kişiliğinde güzel ve etkileyici olmanın sırlarına Miracle ile erişmek mümkün oluyor. Çin ağacı meyvesi, frezya, yasemin, biber, mandalina, manolya, zencefil, yasemin, misk, kehribar öyle dolgun öyle dengeli şekilde bütünleştirmiştir ki pespembe şişenin içinde size çok şeyler vaat etmektedir!

ic-6

Tüm bu dünya markası eşsiz kokulara çok cazip kampanya fiyatlarıyla sadece Kamil Parfümeri’nin Çınar Gazi Bulvarı’ndaki işyerinden bulabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı