REKLAMI GEÇ

Beyaz eşya müşterisine anında kredi

Beyaz eşya müşterisine anında kredi

Kredi kartlarına taksit sınırı getirilmesinin ardından beyaz eşya firmaları, finans kuruluşlarıyla ‘anında kredi’ uygulaması başlattı. Uzun taksitlerle kolay alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar, beyaz eşya firmalarından bu yöntemle uzun vadeli alışveriş yapabiliyor.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 30 Nisan 2015 Perşembe, 09:00

Kredi kartına taksit sayısının 9 ayla sınırlandırılmasının ardından, beyaz eşya firmaları alım güçlüğü yaşayan vatandaşlar için yeni bir uygulama başlattı. Dar gelirli ve orta direk vatandaşların ihtiyaç duydukları beyaz eşya ürünleri temini için artık firmalar ‘anında kredi’ imkanı sunuyor.

Türkiye’de adını bildiğimiz çok sayıda firma finans kuruluşlarıyla ortaklaşa ‘anında kredi’ uygulamasıyla vatandaşın yüzünü güldürdü. Uygulama sayesinde evlenecek çiftler başta olmak üzere isteyen her vatandaş uzun vadeli geri ödemelerle beyaz eşya sahibi oluyor.

Konu hakkında bilgi aldığımız Arçelik Bayisi Caner Ticaret Mağaza Müdürü Sevil Akıncı, beyaz eşya firmalarının başlattığı bu uygulama sayesinde vatandaşlara çok büyük bir kolaylık sağlandığını belirtti.

“ÖNCEDEN DE UYGULANIYORDU”
Buzdolabından ankastre setine, cep telefonundan televizyonuna kadar yüzlerce üründe “anında kredilendirme” sisteminin geçerli olduğunu belirten Akıncı, “Kredilendirme sistemi yıllardan beri uygulanan bir ödeme şekli. Kredi kartlarına taksit sınırlaması, sistemi yeniden gündeme getirdi. Vatandaşların alım gücü belli. Özellikle düğün sezonunun başladığı şu günlerde, yeni evlenecek çiftlerin tüm ihtiyaçlarını 9 ay taksitlerle karşılaması mümkün değil. Biz mağazamızda bulunan tüm Arçelik ürünlerimizde kredilendirme sistemini uyguluyoruz. Müşteri nüfus cüzdanı ile bize geldiğinde, kefilsiz, anında kredi imkanından yararlanabiliyor” dedi.

36 AYA VARAN TAKSİTLER
Akıncı, cep telefonlarında 24, diğer beyaz eşyalarda ise 36 aya varan taksitlerle kredi kullandırıldığını belirterek, “Biz sisteme giriyoruz müşteri adına ödeyebileceği ve bütçesine göre en uygun taksitlendirmeyi yapıyoruz. Bunun adına elden kredi de diyebilirsiniz, elden taksitlendirme de. Vatandaşlara hesap numarası veriyoruz. Müşteri, bu hesap numarası ve ya T.C Kimlik numarası ile PTT Şubelerinden ödemesini yapıyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı