REKLAMI GEÇ

Chucky Kids prenses ve prenslere özel

Chucky Kids prenses ve prenslere özel

Chucky Kids’te, 0-16 yaş arası abiye kıyafetler 40-70 TL arasında satılıyor. Ayrıca Ramazan ayından sonra da Bayram kapıda. Çocuklara bayramlık alacak anne-babalar, Ramazan ayına özel indirimlerden faydalanabilir. Banu Urgancı, sizin için araştırdı.

/ DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2013 Salı, 15:29

Çocuklarımız bizim değerlerimiz, geleceğimiz… Onların mutluluğu için çabalıyoruz hepimiz. En yakınımdan kızımdan örnek vermek isterim; ic-sayfa-2kızım Gonca Ada… Çok güzel bir hayal dünyası var. Prensesler, periler, kötü cadıları yenen ve onlara kızan çok güçlü bir baba… Renkler … Malum kızların genel rengi pembe… Kıyafetler pembe, beyaz ışıl ışıl… Her şeyin parlaması onlar için mutluluk…

Bayanlar baylar size söyleyeceğim onların dünyası bir harika…Erkek çocuk deneyimim olmasa da yakınlarımdan gördüğüm kadarıyla onların hayal dünyasında da prens olmak var. Düğünlerde bayramlarda görürüz; erkekler takım elbise giyerler, büyük adam olurlar, yakışıklı prensler… Kızlar ise ışıl ışıl, uçuş uçuş kabarık elbiseler giyerler.

Bir nebzede renkli dünyalarını daha da canlandırmak, onları mutlu etmek isterseniz Chucky Kids’e mutlaka uğrayın. Özellikle düğünlerin yoğun olduğu bu dönemlerde hem kesenizi üzmeden hem de ayaklarınızı yormadan bol çeşitle karşılaşacaksınız.

ic-sayfa-3ic-sayfa-1

Chucky Kids’teki bu kampanya kaçmaz…

Çocuklarımıza bol çeşit ve renk arasından mutlaka aradığınızı bulacaksınız. Özellikle çocuklarınız bu abiye elbiselere ve takım elbiselere bayılacaklar. Siz kıyafetleri incelerken çocuklarınız oyun parkında güzel vakit geçirecek. Alışveriş sıkıntısız son bulacak.

Fiyatlar inanılmayacak derecede uygun. 0-16 yaş grubuna hitap eden bu rengarenk, ışıl ışıl prenses ve prens kıyafetleri 40 TL, 50 TL, 60 TL, 70 TL fiyatlarında. Sürpriz yok. Fiyatlar sabit.

Şubesi ve Alternatifi Yok…
Kısa zaman önce Lise Kavşağı Değirmenönü Camii karşısında açılan mağaza birçok kişinin uğrak noktası oldu. Buradan alışveriş yapan herkes çok memnun. Ürün kalitesi, fiyatların uygunluğu ve çocuklar için özel hizmetler. Çocuklar mutlu olunca anneler babalar daha da mutlu.

Betül Hanım’ın özellikle belirttiği bir nokta; “Hiçbir markanın ya da mağazanın şubesi değiliz. Denizli’de hizmet yönünden rakibimiz yok.” Sizde mağazayı ziyaret ettiğinizde kendi gözlerinizle göreceksiniz mağazanın hizmet ve ürün kalitesini.

Ramazan Ayına Özel İndirim
Chuky Kids’e uğramanız için bir neden daha. Ramazan ayı boyunca tüm ürünlerde %10, %15, %20 özel indirimler. Çocuklarınıza uygun aradığıic-sayfa-5ic-sayfa-6nız bir çok çeşidi bulabileceğiniz Chucky Kids yine bütçenize yormuyor. Yaz aylarında malum çocuklarımızı ne kadar ince giydirirsek giydirelim mutlaka terliyorlar. Ve ayrıca sokakta ve parkta oynamak eğlenceli olduğu kadar kirletir çocukların kıyafetlerini.

Chucky Kids’te günlük giydirebileceğiniz kıyafetlerden düğünde bayramda giydirebileceğiniz, yaz okuluna giderken giyebilecekleri cici kıyafetleri de bulmak mümkün. Aradığınız bir çok çeşidi bu adreste bulabilirsiniz.
Keyifli alışverişler…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı